~ Renuntarea la un vis este de multe ori necesara ~

renuntarea la un vis

Abandonarea unui vis nu este intotdeauna un lucru rau. Uneori, este doar o alta etapa prin care trebuie sa trecem cu totii pentru a deveni mai buni si mai puternici.

Ti-ai dorit vreodata ceva atat de tare incat sa stea la baza tuturor actiunilor tale si chiar a sensului vietii in sine?

Probabil ca ai simtit atunci cum inima iti este atrasa ca un magnet de acel ceva pe care il doresti cu atat de multa ardoare incat nu mai poti sa te gandesti la nimic altceva. Cand inima bate in piept cu putere  pentru un singur lucru, asta inseamna pasiunea!  Daca a existat ceva de genul acesta in viata ta, atunci poti sa te consideri norocos.

Daca, insa, din anumite motive simti, pe parcurs, ca iti pierzi treptat interesul pentru obiectivul final, nu dispera!

15 Idei care te pot ajuta sa treci mai usor peste necazuri

Desigur, oamenii se schimba in timp, la fel si viata in sine. Dar nu este nimic in neregula cu abandonarea unei idei care ti s-a parut candva cheia fericirii absolute.

A renunta nu este intotdeauna un lucru rau. Uneori, este doar un pas necesar pe care trebuie sa-l facem cu totii la un moment dat in viata noastra pentru a deveni mai buni si mai puternici.

Iata cateva motive pentru care este bine sa stii cand trebuie sa renunti la un vis:

1. A fi tu insuti este cel mai bun lucru la care poti visa, indiferent unde te duce viata

Nu este nimic in neregula cu abandonarea unei idei care nu mai corespunde valorilor si dorintelor tale.

Elibereaza-te, pentru a deveni o versiune noua si mai buna a ta. Nu iti fie teama sa urmaresti in viata doar lucrurile care iti incalzesc inima.

2. Exista un motiv pentru toate

Fiecare lupta pe care trebuie sa o ducem este o lectie de nepretuit. Desigur, renuntarea la un vis poate fi foarte dificila, dar te poate invata multe lectii, ajutandu-te in final sa te dezvolti.

Te-ai schimbat si ai devenit mai inteligent. Si ti-ai dovedit tie insuti ca ai suficient de multa putere pentru a rezista oricaror dificultati si ca nimic din aceasta lume nu te poate impiedica sa obtii ceea ce iti doresti cu adevarat.

3. Este in regula daca incerci te descoperi si sa te redescoperi

Unii dintre noi ne petrecem toata viata cautandu-ne sensul, directia. Fiecare are propria aventura. Insa toti trebuie sa experimentam cat mai mult, pentru a putea sa ne dezvoltam.

Trebuie sa iesim din zona de confort si sa ne confruntam cu fricile noastre. Trebuie sa esuam si sa gasim in noi puterea de a ne ridica. Toate acestea fac parte din destinul nostru. Iar cel mai important lucru este ca astfel devenim mai intelepti.

3 Principii sanatoase pentru o viata traita din plin

4. Fiecare sfarsit este un nou inceput

Fiecare obstacol inseamna o noua oportunitate. Capacitatea de a ne dezvolta ca persoana.

Atinge-ti limitele! Creaza ceva nou! Fii creatorul propriei tale cai catre sens si valoare. Si accepta tot ceea ce iti ofera viata…

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante. ?

renuntarea la un vis

foto pexels.com, Sursa: cluber.com.ua

Citeste si:

“Prea tarziu” pentru a-ti mai indeplini visele? Citeste aici:

Traieste fara frica!

Suferi pentru ca pui la suflet rautatile celor din jur? Citeste asta!

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!