~ Traieste fara frica! Indrazneste sa fii fericit! ~

fara frica

Indiferent daca traim cu teama sau nu, destinatia este aceeasi, calatoria insa… total diferita! Frica paralizeaza viata, iubirea, linistea interioara…

Ne este frica de iubire si de pierderea ei, de singuratate sau ca nu suntem suficient de buni, frumosi, pregatiti, inteligenti…

Ne este frica de schimbare, adica de singurul lucru constant din viata noastra.

Ne este teama de oameni si de pierderea lor, de boala, calamitati si incertitudini…

Vezi si: Parabola incredibila despre frica de schimbare

Ne este frica sa incercam, sa traim, sa iesim din zona de confort, cand de fapt dincolo de aceasta incepe viata cu adevarat!

Incearca, indrazneste, fii puternic!

Esti, de fapt, dar ai uitat asta! In momentul in care vei incepe sa-ti invingi temerile, atunci va incepe viata ta! Doar atunci… Atunci cand accepti, ca indiferent ce se va intampla maine, tu acum existi (prezentul fiind tot ceea ce ai) si ca trebuie sa fii fericit!

Lupta pentru fiecare moment de fericire, pana cand ” lupta” nu va mai fi lupta, ci un mod de a trai!

Fii fericit si singur iar atunci nu vei avea nevoie de alti oameni pentru a experimenta acest sentiment; persoanele din jurul tau vor completa si accentua starea ta, nu vor fi responsabili pentru ea. Sa nu dai nimanui puterea absoluta de a fi singurul tau generator de fericire; sa nu depinzi de nimeni! Doar atunci cand fericirea vine din interiorul tau, nu din exterior, vei putea tria compania celor care te inconjoara.

Viata este mult prea pretioasa pentru a te inconjura de oameni toxici, negativi, cu care nu te potrivesti. Te asigur, in momentul in care vei indeparta, de tine, astfel de persoane, indiferent care ar fi acestea, atunci va incepe viata ta, cu adevarat!

Elibereaza-te de oamenii care nu sunt potriviti pentru tine! Iar daca ai facut alegerea potrivita indepartandu-i, vei simti asta! Vei simti ca zbori; vei avea o stare de beatitudine fara un motiv anume, aparent.

Fii ceea ce-ti doresti, cum doresti, cu cine doresti! Asculta-ti vocea interioara si afla ce ” trebuie” sa faci pentru a fi liber, fericit si implinit… Asculta-te pe tine…

TU ce-ti doresti?

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante. ?

Autor: Diana Obogeanu

Articol protejat de Legea drepturilor de autor.

Foto: Pixabay

Citeste si:

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!