Prin accesarea acestui site web, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, va rugam sa parasiti site-ul.

Repere.eu nu poate fi tras la raspundere pentru continutul materialelor prezente pe site, acestea fiind publicate doar in scop informativ si nefiind insotite de niciun fel de garantii, explicite sau implicite.

Acest site nu poate fi facut raspunzator in niciun fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web.

Continutul articolelor medicale

Continutul articolelor medicale este doar informativ si nu poate inlocui sfatul medicului! Informatiile despre terapiile complementare sau remediile naturale, nu exclud si nu inlocuiesc in niciun caz tratamentele medicale.

Pentru un diagnostic corect si/sau mai multe detalii, va rugam adresati-va medicului specialist.

Dreptul de proprietate intelectuala.

Textele si imaginile de pe acest blog apartin autorului, exceptie facand cazurile unde este mentionata sursa.

Repere.eu detine drepturile de autor si/sau de folosinta asupra continutului prezentat pe site – a articolelor cu mentiunea “Acest articol este protejat de Legea drepturilor de autor.”

Astfel, este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site in alte scopuri decat cel personal.

Exceptie: este permisa reproducerea (in articole din presa, pe site-uri noncomerciale, forumuri, etc.) unor mici fragmente din articolele publicate cu conditia sa fie specificata sursa informatiilor preluate (link activ) sub urmatoarea forma: Sursa: https://repere.eu/

Daca din anumite motive se aduce atingere Drepturilor de autor, daca sunteti autorul vreunui articol si nu doriti ca acesta sa apara pe site-ul Repere.eu sau daca doriti sa aduceti modificari sau sa apara numele dvs. ca autor (sau pentru orice alta nemultumire) va rugam sa ne contactati in vederea corectarii.

Repere.eu isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile si politicile in orice moment, fara a anunta in prealabil, prin urmare va recomanda sa revedeti in mod regulat aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modificarile aduse.

Multumim!

Vezi si:

Politica de cookie

Politica de confidentialitate