Doresc sa impartasesc cu tine, cateva mici trucuri in ceea ce priveste un ten frumos si sanatos; o piele sanatoasa se mentine astfel din adolescenta si se continua grija pentru ea… toata viata! Niciodata insa, nu este prea tarziu sa incepi! Incepe acum, ai grija de tine si de corpul tau, asa cum ai grija de mintea si de sufletul tau!

Unul dintre cele mai importante aspecte in a-ti mentine sanatatea si stralucirea tenului este demachierea corespunzatoare a acestuia, in fiecare seara, cu grija si rabdare, indiferent daca te-ai machiat sau nu; odata cu fardurile, demachiantul inlatura si impuritatile acumulate in timpul zilei; apoi, aplica crema hidratanta care ti se potriveste; atat crema de fata, cat si cea pe care o folosesti pentru zona sensibila, din jurul ochilor.

vezi si:

Dimineata, demachiaza-te din nou pentru a curata cat mai bine tenul si pentru a-l pregati pentru machiaj. Posibil sa consideri ca demachierea, dimineata, este un proces inutil, insa este necesar sa curatam foarte bine pielea de rezidurile cumulate in timpul noptii sub forma celulelor moarte si a sebumului. Astfel, ne protejam de aparitia cosurilor si ne pastram tenul sanatos, stralucitor si plin de vitalitate.

Alege, intotdeauna, produse potrivite pentru tine; daca nu esti sigura ce tip de ten ai, adreseaza-te unui medic dermatolog, pentru un consult de specialitate; alegerea unui produs nepotrivit poate sa atraga dupa ea foarte multe probleme.

Vezi si: Masti faciale foarte eficiente cu miere de Manuka

Cel mai important aspect in a-ti mentine tenul sanatos este acela de a-ti face un ritual din ingrijirea lui, de la care sa nu te abati niciodata. Sa-ti faci un obicei din a avea grija de tine; sa nu o faci doar din cand in cand sau cand iti amintesti.

Fii frumoasa! Fii TU!

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante.

Foto: Pixabay

Citeste si:

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!