Inchide ochii si imagineaza-ti ca viata este un meniu plin cu bunatati, din care poti sa alegi, dupa bunul plac, tot ceea ce-ti doresti. Ca tu esti gurmandul care se bucura la fiecare masa de ceva delicios si apetisant. Bineinteles ca vei gasi in meniu si mancaruri mai putin gustoase, dar consumarea acestora nu va face altceva decat sa accentueze placerea de a le savura pe celalalte.

Imagineaza-ti viata ca fiind o carte de colorat, in care tu poti reliefa intr-o multitudine de nuante toate aspectele vietii tale si poti alege fara vreo restrictie intensitatea fiecarui pigment. La tine este creionul… Cat de colorata este cartea ta?

Inchide ochii si imagineaza-ti ca viata este unul dintre cele mai grandioase spectacole din Univers. Si ca tu joci, cadru cu cadru, fiecare moment din aceasta magnifica productie. Vei opta pentru un rol principal sau te vei multumi cu unul secundar?

Inchide ochii si constientizeaza ca te afli aici pentru a experimenta… bucuria, suferinta, succesul, esecul, bunastarea, fericirea, iubirea – toate acestea si inca ceva in plus. Realizeaza ca fiecare moment este pretios, dar si efemer… De ce nu ai alege sa traiesti viata ca pe ceva magic?

Inchide ochii, pentru a putea sa vezi in interior, in sufletul tau. Incearca sa privesti lucrurile altfel decat ai fost obisnuit pana acum. Doar, incearca! Nu ai nimic de pierdut. Din contra… Iti vei schimba perceptia asupra lumii inconjuratoare si vei deveni constient de puterea pe care o ai… – aceea de a fi creatorul propriei tale vieti!

Vezi si: Traieste-ti viata asa cum iti doresti! Fii creatorul ei, nu executantul parerii celorlalti

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante.

Autor: Diana Obogeanu

Articol protejat de Legea drepturilor de autor.

Photo by Maria Eduarda Tavares from Pexels

Citeste si:

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!