~ varsta ideala | cea mai frumoasa varsta ~

varsta ideala

Care este cea mai frumoasa varsta? Dar cea mai potrivita pentru a-ti indeplini visurile?

De fapt, nu exista varsta ideala pentru a fi fericit…

Cea mai potrivita varsta pentru a-ti indeplini dorintele, este atunci cand incetezi sa mai numeri anii si incepi sa-ti realizezi visurile. Acest lucru insa, necesita curaj, indrazneala si multa determinare.

Uneori, pur si simplu, ne taiem singuri aripile. Gandurile restrictive, prejudecatile si indoiala de sine, actioneaza de multe ori ca adevarati “radicali liberi,” care ne pot face sa imbatranim prematur, transformandu-ne atat fizic, cat si psihic.

Sa ai o inima tanara indiferent de numarul din Buletin, este o adevarata arta, care trebuie practicata intens. Scopul real in aceasta viata este capacitatea de a trai la maximum fiecare clipa, fiind plini de iubire, fericire si speranta. Fiecare moment pe care nu il simti, este un moment pierdut. Incearca sa traiesti VIATA din plin…

Mi-a spus odata cineva: “Sunt prea batran, viata mea oricum a trecut…”

Pretuieste fiecare clipa!

Oamenii cei mai fericiti sunt aceia care au inteles ca trebuie sa pretuiasca viata si sa o traiasca atat cat pot ei de intens, indiferent de varsta pe care o au…

Ai varsta ideala atunci cand te simti multumit de tine, de viata ta si de realizarile tale. Momentul potrivit pentru acel CEVA pe care ti-l doresti, este ACUM, indiferent de numarul pe care il vezi in Buletin. Nici nu trebuie sa te gandesti la acel numar, daca acest lucru te va ingradi sau va pune bariera intre tine si visurile tale.

Cel mai rau lucru care ti se poate intampla nu este imbatranirea, ci o viata neexplorata si niste riduri care nu spun nicio poveste.

Ce varsta are sufletul tau? Cati ani simti ca ai, de fapt?

Daca ai visuri, sperante si dorinte, atunci ai varsta ideala… pentru a le indeplini!

Vezi si: Opriti, va rog, timpul! Vreau sa cobor la prima…

Autor: Diana Obogeanu

Articol protejat de Legea drepturilor de autor.

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante. ?

Foto: Pixabay

Citeste si:

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!