Manichiura si pedichiura reprezinta cartea de vizita a fiecarei persoane, indiferent de varsta sau sex. Unghiile trebuie sa fie mereu frumoase si ingrijite.

Prin urmare, o manichiura efectuata periodic nu este deloc un lucru de neglijat. Aceasta obisnuinta ne poate salva de unghiile fragile sau crescute in carne si are ca beneficii imbunatatirea texturii unghiilor si a pielii mainilor – mai ales atunci cand manichiura include masajul si ingrijirea mainii in intregime.

Maniciura SLIM este ultimul trend in materie de unghii cu gel. Aceasta tehnica inovatoare este utilizata de nails artisti pentru a construi unghii subtiri, rezistente, cu aspect foarte natural.

Ștefania Scorțaru (Timisoara) este unul dintre acei artisti exceptionali care imbina, cu succes, profesionalismul desavarsit cu pasiunea pentru constuctia unor unghiute impecabile.

In cele ce urmeaza, va las sa va delectati cu micile ei opere de arta. Daca doriti mai multa inspiratie in alegerea modelului potrivit, o puteti gasi pe Ștefania AICI si AICI.

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante.

Citeste si: