~ Vreau langa mine oameni pentru care conteaza onoarea, cuvantul, demnitatea si constiinta ~

vreau langa mine

Ma gandeam ca un om poate fi oricum: mincinos, rautacios, invidios, agresiv, etc. Acest lucru inseamna fie ca persoana respectiva s-a conturat astfel in sanul familiei sale, fie ca are un drum lung de parcurs pana cand va ajunge sa invete anumite lectii.  

Eu, insa, aleg sa fiu inconjurata de oameni cu o alta structura sufleteasca. Vreau sa am alaturi persoane cu acelasi sistem de valori. Oameni asemanatori mie. Oameni cu care sa ma potrivesc.

Vreau sa am alaturi prieteni pe placul sufletului meu, care sa-mi doreasca binele nu doar atunci cand acest bine este mai mic decat al lor.

Vreau sa am langa inima mea oameni buni, blanzi si calzi, care sa se bucure sincer pentru succesul meu, iar reusitele mele sa nu-i intimideze.

Oamenii pe care eu ii doresc alaturi sunt aceia pentru care conteaza onoarea, cuvantul, demnitatea si constiinta. Ma indepartez de cei care se considera corecti pentru ca ei nu mint, dar in acelasi timp “omit” voit sa expuna realitatea.

Vreau in jurul meu oameni care vad lumea intr-un mod minunat, pentru ca eu stiu ca fiecare dintre noi vede in lume ce are in suflet.

Vezi si: Fugi cat poti de tare de oamenii vesnic nemultumiti!

Vreau langa mine oameni care stiu sa se bucure de viata, care traiesc din plin si alaturi de care pot sa rad in hohote.

Acei oameni care mangaie cu vorba lor blanda, nu aceia care cearta chiar si numai cu privirea.

Vreau alaturi, oameni pe care sa ma pot baza. Cei care ofera fara sa le cer sau care sunt acolo chiar si atunci cand nu am nici o asteptare.

Vreau langa mine oameni care nu ma invidiaza pentru ceea ce sunt, am sau transmit. Acei oameni siguri pe ei, puternici si inteligenti care nu sunt intmidati de nimeni altcineva. Ei stiu ca fiecare dintre noi este unic, de neegalat si ca tocmai in acest lucru consta puterea noastra.

Acesti oameni stiu ca toti suntem perfecti, in imperfectiunea noastra. Cum sa nu-i iubesti?

Doresc alaturi oameni care nu judeca. Observa, dar nu judeca. Niciunul dintre noi nu stie cu ce demoni interiori se lupta cei din jurul nostru. Niciunul dintre noi nu ar trebui sa arate cu degetul catre o alta persoana, niciodata si cu atat mai mult cu cat mana cu care tinteste ii este “murdara.”

Vreau in jurul meu oameni care nu ranesc niciodata pe cei din jurul lor, intr-un mod intentionat. Acei oameni care nu jignesc, supara sau lovesc in semenii lor, cu cuvinte sau gesturi nepotrivite.

Vreau langa mine oameni pozitivi. Indepartez de mine oamenii toxici. Ii ocolesc. Ii evit. Imi rezerv dreptul de a trai viata doar alaturi de oamenii care sunt pentru cei din jur o binecuvantare, nu un blestem.

Viata este mult prea scurta pentru a o trai in compania persoanelor nepotrivite, toxice.

Aleg calitatea, nu cantitatea.   

Alege OAMENI (dintre oameni), cu acelasi sistem de valori si vei fi fericit!

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante. ?

Autor: Diana Obogeanu

Articol protejat de Legea drepturilor de autor.

foto pexels.com

Citeste si:

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!