~ Schimbari importante in viata ~

schimbari importante in viata

Nu ignora aceste semne. Bucura-te de fiecare moment al acestei perioade magnifice de schimbare!

“Poti face orice. Esti o entitate divina. Esti atotputernic. Esti o zeitate in blugi si tricou, in interiorul careia se afla intelepciunea infinita a generatiilor anterioare si puterea creatoare a tot ceea ce a existat, exista sau va exista vreodata.”

Exista o teorie conform careia fiecare dintre noi se schimba destul de dramatic o data la sapte ani. Unii cred in ea, altii o ignora si zambesc.

In orice caz, nu va fi de prisos sa va familiarizati cu principalele semne care indica faptul ca ati intrat in aceasta etapa importanta din viata voastra. Acest lucru va va ajuta sa intelegeti, sa acceptati si sa transformati inevitabilele schimbari in favoarea dvs.

Daca nu stiti cum sa va dati seama de aceste modificari, nu va faceti griji. Vom ajuta!

Vezi si: Pentru a fi fericit, renunta la urmatoarele obiceiuri extrem de toxice

Aveti mai jos, 12 semne care indica faptul ca va aflati in mijlocul unei schimbari globale:

„Cele mai incredibile schimbari din viata noastra apar atunci cand decidem sa preluam controlul asupra lucrurilor pe care le putem controla, in loc sa incercam sa le controlam pe acelea pe care nu le putem influenta. – Steve Maraboli

1. Schimbari importante in viata – Iti pierzi brusc interesul pentru lucrurile si oamenii care erau foarte importanti.

Pentru a lasa loc noului in viata ta, trebuie sa-ti iei la revedere de la tot ce este vechi. Nu te panica daca devii brusc neinteresat de lucrurile si oamenii care au insemnat atat de mult pana de curand. Aceasta este o parte integranta a schimbarii si asa trebuie sa fie.

2. Visezi mult.

Brusc si neasteptat, toate visele tale devin vii, ca in realitate. Parca simti ca acestea s-au materializat si s-au implinit. Incepi sa crezi in ele…

3. Vibratia se intensifica.

Incepi sa simti o crestere fizica a vibratiilor. Simti schimbarea ta literalmente in fiecare bataie a inimii.

Vezi si: Parabola incredibila despre frica de schimbare

4. Iti place sa fii singur.

O plimbare in parc sau izolarea – toate acestea iti aduc pace si bucurie.

Acest lucru nu inseamna deloc ca te-ai izolat de intreaga lume, ci ca te-ai apropiat mai mult de tine. Solitudinea te ajuta sa te simti conectat cu intuitia ta, cu sufletul tau. Esti gata sa-ti urmaresti gandurile si sa accepti schimbarea.

5. Schimbari importante in viata – Citesti mai mult

Dintr-o data esti coplesit de o foame reala: vrei sa citesti si sa descoperi cat mai mult. Esti interesat de lucruri si fenomene noi, de analiza si prognozele acestora. Daca pana acum, seara, ti-a placut sa lenevesti la un film, acum cel mai bun prieten al tau este o carte. Acest lucru inseamna evolutie. Creierul tau are nevoie de informatii si cunostinte pentru a se adapta la noile schimbari.

6. Devii neobisnuit de sensibil.

Dintr-o data, simti ca emotiile te coplesesc ca un val oceanic. Nu te alarma si nu intra in panica. Crede in tine si ramai calm. Acum trebuie sa faci fata unei sarcinii dificile – sa simti si sa accepti toate vibratiile Universului. Acest lucru te va face mai puternic si te vei putea ajuta atat pe tine insuti cat si pe cei din jurul tau.

7. Esti atras de tot ceea ce este nou si necunoscut.

Exista un impuls irezistibil de a face sau de a realiza ceva nou. Vrei sa inveti lucruri noi si abia astepti sa le pui in practica. Nu ignora aceasta stare. Totul se intampla dintr-un anumit motiv: asa te pregatesti pentru schimbarile importante care urmeaza sa aiba loc.

Vezi si: Vulnerabilitatea este un semn al curajului psihologic

8. Schimbari importante in viata – Observi ca ai devenit complet diferit.

Aceste schimbari sunt observate atat de tine, cat si de prieteni si colegi. Te schimbi dramatic, iar prietenii tai nu te mai inteleg. Nu te alarma si nu fugi de acest proces natural. Accepta aceasta modificare.

9. Pur si simplu devii obsedat de obiectivele tale.

Ai sentimentul ca un adevarat foc al pasiunii arde inauntru. Nu iti stabilesti doar obiective, ci si doresti sa le indeplinesti. Iti doresti mai mult ca niciodata sa reusesti. Acum este momentul potrivit si, indiferent ce crezi, toate visele tale se vor implini.

10. Incepi sa intelegi ca numai tu iti poti controla viata.

Iti iei ramas bun de la obiceiul de a critica si de a da vina pe altii pentru toate greselile tale. Adica, inveti sa-ti asumi responsabilitatea pentru propriile actiuni. Intelegi ca tu si numai tu iti controlezi viata si esti singurul responsabil pentru modul in care te dezvolti.

Vezi si: Care este sensul vietii noastre?

11. Intelegi ca nu exista succes fara dificultati.

Observi ca ai incetat sa te mai plangi din cauza obstacolelor si a dificultatilor. Dimpotriva, incepi sa le apreciezi ca fiind lectii importante de viata. Devine clar ca succesul se naste doar in lupta si ca dificultatile ajuta la crestere si dezvoltare.

12. Schimbari importante in viata  – Incepi sa te intelegi mai bine.

Acum esti mai increzator in tine. Asta nu inseamna ca nu mai soliciti si nu mai asculti sfaturile persoanelor de incredere. Dar de acum inainte, ultimul cuvant este exclusiv al tau. Simti ca abia acum te cunosti cu adevarat.

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante.

Source: Cluber.com.ua; Photo: Pexels

Citeste si:

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!