mama
Mama nu va inceta sa te iubeasca nici chiar atunci cand inima ei se va opri. Ea va ramane pentru totdeauna ingerul tau pazitor, care nu va pleca si nu te va uita…

Acea zi va fi cea mai amara si mai trista din viata ta. Ziua in care iti pierzi mama… Cand pleaca, totul se va schimba pentru totdeauna. Vei incepe sa simti ceva despre care nici macar nu stiai ca poate sa existe.

Vor fi lucruri pe care nu le-ai banuit, nu le-ai simtit si nu le-ai inteles. Va fi ceva complet nou si iti va rupe inima.

Indiferent ce varsta ai, simti cat de mult iti lipseste mama pe acest pamant. Cat de importanta si draga a fost pentru tine. Si cat de mult ai iubit-o… Si numai atunci cand ai pierdut persoana cea mai draga, inima ta se opreste literalmente si te napadeste gandul: „Oare unde este ea acum, in ce lume?”

Pare de necrezut, dar mama ta iti va fi mereu alaturi. Ea va ramane pentru totdeauna ingerul tau pazitor, care nu va pleca si nu te va uita. Este imposibil să crezi in asta, dar poti jura ca inca ii simti prezenta. Nu vei putea sa o atingi, sa o strigi, dar ea tot va fi acolo. Iar cand nu vei simti aceasta prezenta, inima ta se va micsora si te va face sa strigi: „Mama!”

Te vei intreba unde si cum se simte, insa va veni la tine in cele mai dificile momente. De unde stie ca plangi in perna si numai ea este singura care poate sa-ti mangaie si sa-ti stearga lacrimile cu prezenta ei invizibila?

Zile, luni, ani te vei intreba daca stie cat de mult o iubesti, cat de dor iti este de ea si cat de mult iti lipseste… Te vei invinovati ca nu i-ai spus in fiecare zi cat de mult o iubesti, cat inca mai era in viata. Astazi, ai da orice sa poti da timpul inapoi pentru a-i spune tot ceea ce a ramas nespus.

Minutele se vor intinde ca zilele. Zilele vor parea ca ani. Exact acest lucru se intampla atunci cand piezi cel mai pretios lucru din aceasta viata – pe mama.

Iti vor lipsi apelurile telefonice, vocea ei blanda. Zambetul. Mainile ei calde. Iti vei aminti fiecare detaliu. Fiecare sunet. Fiecare cuvant.

De asemenea, te vei gandi ca te vede de acolo – de sus. A reusit oare să-ti spuna tot ce-si dorea? Ai întrebat-o despre tot ce era important?

Timpul nu vindeca astfel de rani. Prin urmare, vor trece luni, ani, pentru a constientiza anumite aspecte. Mama va fi insa, intotdeauna cu tine.

Cei dragi nu intra in intuneric. Ei raman adanc in inimile noastre. In mintea noastra. In amintirile noastre din copilarie. In cuvintele si glumele preferate. In vant. In bataia inimilor.

Mama ta te va iubi mereu. Ea va fi mereu acolo. Desi nu mai este prezenta fizic in aceasta lume, sufletele voastre vor ramane sudate pentru totdeauna. Aceasta unire este mai puternica decat moartea. Aceasta iubire este Viata insasi.

Daca doresti, poti sa impartasesti cu noi gandurile tale despre… mama. Scrie un comentariu.

Pe Facebook ne-ai dat Like? ?

mama

photo source: pexels.com, source: cluber.com.ua

Citeste si:

Suferi pentru ca pui la suflet rautatile celor din jur? Citeste asta!

greseli grave in relatia de cuplu Cele mai frecvente greseli in relatia de cuplu. Tu stii care sunt?

viata bate filmul 3 Pasi simpli de facut atunci cand simti ca viata te doboara

Daca ti-a placut ce ai citit, distribuie si prietenilor!