Gaseste curajul sa pleci…

curajul sa pleci

“Daca aveti curajul sa va luati “La revedere”, viata va va rasplati cu siguranta, cu un nou „Salut!” – Paulo Coelho

Am avut acest gand atunci cand m-am gandit mai profund la viata mea si am simtit o goliciune imensa in interior. Ma simteam atat de rau, incat nu mai speram sa vad vreodata lumina la capatul tunelului.

Am incercat sa aflu de ce insist sa raman intr-o iubire care ma face nefericita. Voiam cu disperare ca persoana iubita sa se schimbe, astfel incat soarele sa rasara din nou, iar norii sa se imprastie…

Adevarul e ca ma temeam sa-l las sa plece. M-a inspaimantat ideea ca nu voi mai intalni niciodata pe cineva ca el. Am crezut ca iubirea profunda si puternica leaga. Dar nu a fost asa.

A fost o dragoste otravitoare care aproape ca mi-a distrus sufletul. Am inteles ca ma trage din ce in ce mai adanc, asa ca singura salvare era sa fug de ea cat mai curand posibil.

Credeam ca va fi foarte dureros pentru mine sa plec. Pana la urma, am investit atat de mult in aceasta iubire. Energie, timp, forte. Pur si simplu nu am putut renunta, dupa toate acestea! Eu nu sunt o persoana care renunta fara lupta. Asa mi s-a parut. Atunci…

Dar nu mai puteam sa stau cu el. Am decis sa-mi infrunt temerile care mi-au paralizat pana atunci vointa. Am decis sa traiesc fara el. Si s-a dovedit ca nu este deloc atat de infricosator. Acum sunt singura si, sincer, nu am fost niciodata atat de linistita, in sufletul meu. Am gasit pace si armonie, in interior.

Daca simti ca nimic nu te tine intr-o relatie, pleaca. Deoarece sa stai alaturi de o persoana de care nu te mai leaga nimic, este mult mai dureros decat sa pleci. Nu te chinui. Nimeni nu este demn de lacrimile tale.

Gaseste curajul care este atat de necesar in astfel de perioade ale vietii. Stiu cum te simti. Am inteles cat de dureros este. Dar pleaca. Mergi inainte in viata si nu privi niciodata inapoi. Ai incredere in intuitia ta. La urma urmei, ea te-a indemnat de mult sa iei aceasta decizie, nu-i asa?

Gaseste in tine curajul de a lua viata de la inceput. Gaseste noi obiective. Vino cu noi vise. Pentru a face ceea ce iti aduce bucurie si fericire. Nu iti fie teama – mergi cu indrazneala!

Trebuie sa iesi dintr-o relatie otravitoare pentru a te recapata pe tine. Si crede-ma, merita! Merita! Cand scapi de tot ceea ce este toxic viata ta, iti vei recapata integritatea.

Tu ai gasit in tine curajul de a pleca atunci cand a trebuit? Asteptam cu interes povestea ta. Scrie un comentariu.

Pe Facebook ne-ai dat Like? ?

curajul sa pleci

photo source: pexels.com; source: cluber.com.ua

Citeste si:

femeia vanator Nu vrei sa-l pierzi? ~ Nu deveni femeia vanator!~

Cand intalnesti persoana potrivita, iti dai seama cat de usor este sa iubesti

Urmariti cum alte persoane se raporteaza la voi – aceasta este a doua lor natura

Daca ti-a placut ce ai citit, distribuie si prietenilor!