viata bate filmul

Uneori viata bate filmul. De cate ori nu ai simtit ca trebuie sa faci eforturi supraomenesti doar pentru a rezista provocarilor ei?

Aceasta este realitatea: pentru a-ti indeplini obiectivele, va trebui sa infrunti mereu, cu multa determinare, situatiile dificile prin care treci, sa le depasesti si sa iesi invingator din ele.

Este foarte important sa stii cum sa gasesti echilibru si liniste chiar si in cele mai grele situatii. Momente de cumpana in viata avem suficiente… Provocari la fel… Indiferent daca ne confruntam cu o despartire, cu anumite probleme financiare sau cu o boala, toate aceste evenimente extrem de dificile ne pot provoca multa durere.

Bineinteles ca toata lumea stie perfect ce este de facut, din vorbe. Fiecare dintre noi poate mentine o atitudine pozitiva atat timp cat este sanatos si totul merge bine, normal.

Adevarata provocare incepe insa atunci cand vin vremuri cu adevarat dificile, cand sanatatea ne este in pericol sau cand nu avem suficient de multi bani pentru traiul zilnic.

Iata, asadar, 3 sfaturi care te pot ajuta in momentele dificile:

Vizualizeaza viata pe care doresti sa o traiesti

De cate ori intampini dificultati si probleme, aminteste-ti care erau obiectivele si visele tale, pana in acel moment. Acestea reprezinta principalul motiv pentru care esti acum, aici. Nu renunta la ele. Din contra. Ridica-te mai puternic ca niciodata si lupta in continuare pentru a le indeplini.

Vezi si: Traieste-ti viata asa cum iti doresti! Fii creatorul ei, nu executantul parerii celorlalti

Obiectivul pe care ti l-ai propus, poate fi motivatia ta de a merge mai departe. Prin urmare, atunci cand iti este mai greu, incearca sa-ti privesti mai indeaproape dorintele.

Gaseste in sufletul tau motivatia de a continua.

Fa un pas inapoi, da-ti timp si fii ingaduitor cu tine

Atunci cand simti ca nu gasesti calea de iesire dintr-o situatie dificila, indeparteaza-te un pic de problema respectiva. Fa un pas inapoi pentru a putea sa ai o imagine de ansamblu.

Daca reusesti sa te detasezi un pic de probleme, facand ceva complet diferit, iti vei limpezi mintea si vei reusi sa vezi lucrurile mult mai clar.

Incearca sa te relaxezi. Pur si simplu. Chiar daca nu-ti vine.

Invata sa dansezi in ploaie

“Cand viata iti da o lamaie, fa din ea o limonada.” – Dale Carnegie

Trebuie sa constientizezi faptul ca perioadele dificile fac parte din viata. Si ca vor trece. Depasindu-le, vei deveni mai puternic. Si mai bun. Vei evolua.

Vezi si: Indepartati-va de oamenii care va fac rau. De cei care va spun ca nu puteti face ceea ce va doriti si ca nu sunteti ceea ce simtiti…

Esti ceea ce esti acum si datorita problemelor pe care le-ai depasit in trecut.

Ai devenit tare ca fierul, modelat fiind de focul prin care ai fost nevoit sa treci. Esti mai puternic ACUM. Si vei deveni din ce in ce mai puternic.

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante.

~ viata bate filmul ~ photo source: pexels.com

Citeste si:

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!