~ oameni rautaciosi ~

oameni rautaciosi

Unii oameni devin obraznici si rautaciosi, atunci cand sunt tratati bine. De ce se intampla asta? Gasesti mai jos, cateva dintre motive:

Te percep gresit

Multi oameni percep o atitudine buna ca fiind o dovada clara de slabiciune. Adica, pur si simplu, te vad ca pe o persoana slaba. Suna ciudat, chiar dur, dar aceasta este realitatea. Asa te percep ei – total gresit.

Vezi si: Nu inceta niciodata sa fii o persoana buna din cauza oamenilor rai

Te invidiaza

Ii dai “bine”, iar el se simte umilit, pentru ca din anumite motive este posibil ca el sa nu fie la fel de nobil si amabil ca tine. O astfel de persoana sufera de un complex de inferioritate.

Nivelul de cultura si educatie

Doar doua persoane cu acelasi nivel de inteligenta, cultura si educatie, pot avea acelasi “limbaj.” Trebuie sa fii compatibil cu persoana cu care intri in contact, pentru ca interactiunea sa fie una cu adevarat placuta si echilibrata.

Multi oameni pur si simplu nu sunt capabili sa construiasca relatii adecvate. Da, s-ar putea sa aprecieze atitudinea ta fata de ei, dar sa nu isi poata schimba tiparele negative de comportament. Nu pot, pentru ca nu stiu cum.

Vezi si: Suferi pentru ca pui la suflet rautatile celor din jur? Citeste asta!

Concluzia?

Este important sa incerci sa evaluezi clar fiecare persoana si, in consecinta, sa construiesti relatii echilibrate. Ce fel de complexe de inferioritate ar putea avea? Cat de apropiata este de caracterul tau si de educatia ta?

Tie ti s-a intamplat sa oferi “bine” si sa primesti “rau”?

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante. ?

Foto: Pixabay, Pexels.com

Citeste si:

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!