~ Fii o persoana buna pentru tine! ~

persoana buna
Principiul “ochi pentru ochi…” va face lumea intreaga oarba.

Exista multi oameni rai pe lume. Iar intalnirea cu ei nu poate fi evitata. Putem fi puternici, putem sa ne rugam, sa meditam si sa incercam sa cream in jurul nostru o „bula protectoare”, dar nimic nu va putea  impiedica aceasta intalnire.

Astfel de oameni intra in viata noastra intr-o varietate de forme, iar acest lucru nu poate fi intotdeauna observat din timp. Acestia se pot infiltra printre prieteni, colegi de clasa, enoriasi ai bisericii si chiar rude.

Este aproape imposibil sa opresti oamenii rai sa intre in viata ta, dar niciodata sa nu incetezi sa fii o  persoana buna doar pentru ca te confrunti cu cineva rau.

Abilitatea de a rezista influentelor nedorite din exterior si de a continua sa fii tu insuti, indiferent de ceea ce isi doresc ceilalti, este o caracteristica a personalitatilor cu adevarat puternice.

Vezi si: Suferi pentru ca pui la suflet rautatile celor din jur? Citeste asta!

Fii o persoana buna pentru tine!

Dorinta de a fi o persoana buna doar pentru a poza astfel in fata tuturor poate fi numita bunatate falsa. Faptele bune si bunatatea ar trebui sa fie motivate de sentimentul tau interior si nu de ceea ce ar putea crede altii despre tine. Fii o persoana buna in primul rand pentru tine.

Daca esti amabil cu alti oameni, ei vor fi, de asemenea, amabili cu tine.

Principiul “ochi pentru ochi…”

Daca vei inceta sa mai fii o persoana buna si vei incepe sa te comporti urat doar pentru ca lumea este plina de oameni rai, atunci ii vei orbi pe toti cei din jurul tau, provocandu-le multa suferinta.

Oamenii rai, ranesc multa lume; te vor rani inclusiv pe tine. Daca vei inchide ochii in fata  comportamentului lor incorect si vei incepe sa te comporti la fel, nu vei face altceva decat sa le cresti influenta asupra ta. Poti scapa de aceasta influenta, indepartandu-te de ei si oferind bunatate celor din jurul tau.

Vezi si: Fugi cat poti de tare de oamenii vesnic nemultumiti!

Nu incurajati ura!

Daca citesti acest articol, atunci cel mai probabil esti o persoana buna. Cred ca si eu sunt la fel… Ei bine, suntem deja doi. Nu esti singur de bunatatea ta? Exista si alti oameni, care simt la fel.  

Incearca sa ramai puternic in fata personalitatilor negative! Le vei slabi astfel influenta si veti contribui la crearea unei lumi mai bune.

Asteptam cu interes parerea ta despre acest subiect. Scrie un comentariu.

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante.

photo source: pexels.com; referinte: cluber.com.ua

Citeste si:

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!