Oamenii care ne plac la prima vedere sunt oameni magici…

Exista astfel de oameni in viata fiecaruia dintre noi. Oameni care ne-au placut la prima vedere, neintelegand niciodata motivul exact al acestei simpatii instantanee.

Un lucru este insa clar: in lumea cenusie care ne inconjoara, prezenta lor este ca un curcubeu luminos care te atrage si te face mai fericit.

Oamenii de stiinta considera ca motivul pentru care unii oameni sunt atat de atractivi la prima vedere, ar putea fi o aparitie atragatoare, un zambet special sau chiar caracterul lor, dar in mare parte, capacitatea lor de a placea este asemanatoare cu magia, prin simplul fapt ca nu exista niciun motiv clar, evident.

Exista oameni care parca s-au nascut cu aceasta capacitate de a atrage si de a fi placuti de ceilalti.

Simpla lor prezenta emana sentimente pozitive, de deschidere fata de cei din jur. Aceasta “scanteie” magica este mai valoroasa decat orice diamant.

Aleg sa fiu inconjurata doar de oamenii cu care ma potrivesc

Oamenii sinceri, sociabili si pozitivi par a fi cei mai atragatori

Stim cu totii ca, daca incercam sa multumim pe toata lumea, nu numai ca nu vom reusi sa realizam acest lucru, dar ne vom si transforma viata intr-un iad. Astfel de ambitii sunt considerate de catre psihologi a fi total nocive si daunatoare.  

Dar, in acelasi timp, observam ca exista printre noi persoane care, fara sa faca vreun efort evident, intra instantaneu intr-un contact pozitiv cu aproape toti oamenii cu care interactioneaza.

Acesta este secretul – un comportament sincer, deschis si prietenos care ajuta la stabilirea unor relatii pozitive, nefortate si de incredere.

Modestia

Unele persoane sunt caracterizate de anumite trasaturi care provoaca aproape instantaneu tensiune si antipatie.

Iar prima dintre aceste caracteristici neplacute este tendinta de a monopoliza conversatia si de a vorbi incontinuu despre tine, viata ta si problemele tale.

Oamenii cu bun simt, deschisi si pozitivi, care se comporta politicos, sunt opusul acelora descrisi un pic mai sus. Daca comunica cu cineva, acestia manifesta un interes sincer pentru cuvintele acelei persoane. Ei stiu sa-si asculte interlocutorul si sa-l priveasca in ochi.

Oamenii care ne plac la prima vedere sunt adesea cei mai draguti, mai calmi si mai deschisi oameni. Sunt atat de sinceri si de fericiti pentru fiecare cunostinta noua, incat in compania lor ne simtim minunat si avem impresia ca ii cunoastem de o viata.

Limbajul lor non-verbal este complet liber de incercarile de a domina si de a conduce. Ei nu ne sufoca cu ideile lor, nu ne impun nimic si arata intotdeauna flexibilitate.

Da, exista astfel de oameni care plac, pur si simplu. Au aceasta abilitate, literalmente inscrisa in ADN.

12 Cugetari pline de invataturi – Winnie The Pooh

Dar asta nu inseama ca nu poti invata si tu, sa te faci placut.

Poti, cu siguranta, trebuie doar sa vrei.

Si chiar daca nu ne vor simpatiza toti oamenii, macar putem sa stabilim legaturi mai stranse cu persoanele din jurul nostru.

Asa ca, lucreaza la obtinerea acestor calitati pentru a fi mai placut si pentru a atinge inimile oamenilor cu care interactionezi.

Tu ce parere ai despre calitatea unor oameni de a se face placuti inca de la prima vedere?

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante. ?

la prima vedere

Sursa foto: pixabay, Sursa: cluber.com.ua

Citeste si:

hoti de energie Cum sa ne protejam de “hotii de energie.” Sfaturi ~ Dalai Lama

rusine Cititorii intreaba: Cum ne vindecam de rusinea toxica?

barbat Only for men. 7 lucruri interzise in comunicarea barbatilor cu femeile

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!