~ Masca faciala cu miere de Manuka ~

masca miere de manuka

Vedeta noastra de astazi este fabuloasa miere de Manuka. Acest produs obtinut din nectarul florilor arborelui de Manuka (Leptospermum scoparium), originar din Noua Zeelanda, are o putere antibacteriana cu totul neobisnuita.

Mierea de Manuka este un remediu natural perfect pentru rezolvarea mai multor probleme ale pielii: acnee, piele uscata, riduri, arsuri solare, eczeme, cicatrici, etc.

Este un bun antibacterian si antifungic si are efecte antioxidante, antiseptice si antiinflamatorii.

Vezi si: Uleiul de argan – aur pentru piele si par | Video

Masca faciala cu miere de Manuka

Aplica mierea direct pe fata proaspat curatata, evitand zona ochilor si a narilor. Lasa masca sa actioneze 15-20 de minute, apoi clateste bine cu apa calduta.

Masca se foloseste o data sau de 2 ori pe saptamana.

Masca faciala cu miere si bicarbonat de sodiu

Ingrediente:

  • Miere de Manuka
  • Bicarbonat de sodiu
  • Cateva picaturi de apa

Amesteca bine ingredientele, apoi aplica masca pe fata proaspat curatata, evitand zona ochilor si a narilor. Dupa 10-15 minute, clateste bine cu apa calduta.

Vezi si: Tratament natural pentru cearcane

Masca cu miere de Manuka se foloseste o data sau de 2 ori pe saptamana.

!! Iti recomandam sa consulti un medic inainte de a adauga in regimul tau de sanatate remedii naturale. Continutul articolelor este doar informativ si nu poate inlocui sfatul medicului. Informatiile despre terapiile complementare sau remediile naturale, nu exclud si nu inlocuiesc in niciun caz tratamentele medicale.

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante.

Foto: Pexels

Citeste si:

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!