~ masca pentru ten acneic ~

masca pentru ten acneic

Cel mai ieftin, mai usor si mai natural mod de a-ti procura cosmeticele este sa le prepari chiar tu, cu ingredientele pe care le ai la indemana.

Iti propunem trei solutii eficiente in combaterea problemelor tenului gras, cu tendinta acneica:

Masca pentru ten acneic cu oua

Ingrediente: 2 oua (de preferat bio sau ecologice)

Mod de preparare: Separa albusul de galbenus; bate albusurile bine, pana devin spuma iar compozitia astfel obtinuta se aplica pe zonele cu probleme. Evita zona ochilor si a buzelor!

Se lasa masca sa actioneze timp de 10-15 minute, dupa care se spala cu apa calduta.

Masca pentru ten acneic cu bicarbonat de sodiu

Ingrediente: 1 lingurita bicarbonat de sodiu, apa

Mod de preparare: Amesteca ingredientele pana in momentul in care obtii o pasta. Aplica masca pe zonele afectate de cosuri, las-o sa actioneze 10-15 minute, apoi curata tenul cu apa calduta. Cand aplici masca, evita zona ochilor si a buzelor!

Masca pentru ten acneic cu miere si aspirina

Ingrediente: 3 aspirine, 3 linguri de apa, 2 linguri de miere

Mod de preparare: Dupa ce pisezi bine aspirina, adauga putina apa pentru a se dizolva, apoi adauga mierea incalzita in prealabil.

Aplica masca pe fata (evitand zona ochilor si a buzelor) si las-o sa actioneze timp de 10 minute, dupa care indeparteaz-o cu apa calduta.

!! Iti recomandam sa consulti un medic inainte de a adauga in regimul tau de sanatate remedii naturale. Continutul articolelor este doar informativ si nu poate inlocui sfatul medicului. Informatiile despre terapiile complementare sau remediile naturale, nu exclud si nu inlocuiesc in niciun caz tratamentele medicale.

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante. ?

masca pentru ten acneic

foto: pexels.com

Citeste si:

Acneea – cauze si tratament

Tratament natural pentru cearcane

timp Secretele longevitatii. Cine traieste mai mult si de ce?

Top 5 parfumuri irezistibile, senzuale

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!