~ ingrediente necesare pentru o relatie armonioasa ~

rewlatie armonioasa

Un partener poate fi explorat si redescoperit toata viata. Si cu fiecare noua pagina citita, „cartea” va deveni din ce in ce mai interesanta!

“Oamenii acestia chiar se potrivesc!” Acesta este primul gand care imi vine in minte atunci cand intalnesc un cuplu cu adevarat fericit si profund conectat. Trebuie insa sa ne intrebam, ce obiceiuri are un astfel de cuplu si cum reusesc cei doi parteneri sa pastreze flacara relatiei aprinsa.

In acest articol, vom discuta despre 3 obiceiuri ale cuplurilor cu adevarat fericite si sudate:

1. Pentru o relatie armonioasa – atitudine si interactiune pozitiva

Partenerii cu adevarat fericiti se sprijina mereu, ghidati fiind de o perspectiva pozitiva asupra lucrurilor. Ei nu-si critica partenerul atunci cand acesta a gresit, ci il ajuta sa isi corecteze greseala. Cand este cazul, il lauda sincer.

Sarcina lor este sa-si faca partenerul sa zambeasca si sa fie fericit.

Uneori este suficient sa spui cu o voce afectuoasa: „Buna dimineata”, astfel incat persoana iubita sa aiba o dispozitie buna intreaga zi.

Cu cat contribui mai mult la relatie, cu atat obtii mai mult in schimb. Asa functioneaza.

2. Pentru o relatie armonioasa – redescoperirea partenerului

Un partener poate fi explorat si redescoperit toata viata, fara sa te plictisesti vreodata. Nu degeaba se spune ca cel mai mare mister este omul. Rezolva-l: studiaza-i obiceiurile si interesele. Fii preocupat de toate detaliile care il fascineaza. Acest lucru ajuta la crearea increderii intre parteneri.

De asemenea, ar trebui sa fii atent si la propriile interese si sa incerci sa te dezvolti ca persoana. Atunci va fi si mai interesant sa traiesti, iar partenerul tau va putea descoperi o multime de lucruri noi despre tine.

3. Pentru o relatie armonioasa – manifestarea iubirii prin glume si porecle afectuoase

Cuplurile fericite au propriul umor special. Doar pentru uz intern. Intelegerea anumitor glume sau asocieri doar de catre ei ii face “complici”, iar acest lucru ii uneste si mai tare. In astfel de momente se creaza o legatura speciala, iar fetele radiaza pur si simplu de bucurie si de fericire.

Un alt mod foarte dragut de a-ti arata iubirea poate fi considerat banal, dar este foarte eficient. Alinturile: iepuras, pui, pisoi si multe altele. Din exterior, poate parea ridicol, dar tu nu faci spectacol pe scena iar acasa – tot ceea ce te amuza este potrivit!

Daca nu jigneste sau umileste – experimenteaza! Sarcina ta este sa-ti faci partenerul sa zambeasca si sa se simta iubit!

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante. ?

relatie armonioara

foto: pexels.com, sursa: cluber.com.ua

Citeste si:

7 Obiceiuri pe care le au cuplurile fericite

semnale de alarma in relatie Semnale de alarma in relatia de cuplu. Nu le ignora!

femeia vanator Nu vrei sa-l pierzi? ~ Nu deveni femeia vanator!~

locuri de pe Pamant care par nepamanteneLocuri de pe Pamant care par nepamantene

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!