Cum sa nu devii femeia vanator in relatia de cuplu

femeia vanator

Consideri ca oferi totul in relatia ta de iubire si totusi barbatul de langa tine incepe sa se retraga? Esti contrariata de faptul ca nu reusesti sa ai o relatie pe termen lung desi faci tot posibilul si chiar imposibilul pentru ca EL sa fie fericit si multumit langa tine?

De ce unele femei atrag in viata lor barbati care ar face orice sa le aiba iar tu te simti singura, neputincioasa si nefericita?

De ce oricat de mult ai incerca sa ai o relatie frumoasa rezultatul este mereu acelasi?

Vezi si: Cum sa devii mai atragatoare? 10 sfaturi pentru a-ti accentua farmecul personal

Raspunsul pe care il cauti se ascunde in spatele tuturor acestor intrebari. Este posibil tocmai pentru ca incerci prea mult, sa te transformi dintr-o femeie atractiva, in femeia vanator; atunci cand tu esti cea care vaneaza, inversezi practic rolurile, in cuplu. Devii vanatorul in relatia ta de iubire, iar barbatul devine trofeul. Un barbat nu va accepta niciodata aceasta situatie deoarece eforturile tale i se vor parea disperate iar la nivel inconstient va resimti demersurile tale ca pe o agresiune.

Daca te gandesti incontinuu la un barbat si nu te poti abtine sa-l suni, sa-i trimiti mesaje, sa-l intrebi ce face, cum este, unde este, etc., atunci esti la vanatoare iar EL, intocmai ca o prada neajutorata, va incerca sa fuga de tine mancand pamantul.

Este foarte important sa constientizezi faptul ca nu trebuie sa fii TU cea care alearga dupa el; daca faci asta, il vei pierde indiferent de stadiul in care se afla relatia voastra.

Este greu de digerat acest aspect deoarece, mai ales atunci cand esti indragostita, iti vine greu sa afisezi o stare de… detasare; te gandesti ca daca nu-l cauti TU, va crede ca nu-ti pasa. Cauta-l si tu (din cand in cand), dar lasa-l mai mult pe EL, deoarece o femeie la vanatoare nu este deloc atractiva!

Cum iti dai seama ca esti la vanatoare? Ai mai jos cateva repere:

  • Aproape intotdeauna TU esti cea care initiaza convorbirile si mesajele; iti doresti sa fii permanent in legatura cu el si il contactezi incontinuu indiferent de motiv;  
  • Incerci sa nu-i ceri nimic pentru a nu-l deranja, obosi, stresa, etc. Il menajezi exagerat, cand de fapt un barbat adora sa faca lucruri pentru femeia iubita.
  • Alegi actiunea in detrimentul asteptarii; daca doresti sa avansezi in relatie, TU esti cea care face “primul pas” – > il inviti la tine, ii propui sa va mutati impreuna, sa va casatoriti, etc.
  • Esti mereu in pozitia de a face ceva pentru el; esti atenta daca ii este bine sau nu, daca ii este frig, cald, foame, somn etc. Il intrebi tot timpul la ce se gandeste, de ce este tacut, daca este suparat, daca te mai iubeste sau… nu?
  • Esti opusul femeii dulce, senzuale si feminine; esti bagacioasa si autoritara. Desi sunt barbati care prefera femeile foarte indraznete si invazive, daca incerci sa preiei total controlul, relatia este sortita pieirii.
  • Esti obsedata de control si ai ales rolul femeii vanator deoarece iti este teama ca vei fi parasita.

Vezi si: Fericiti pana la adanci batraneti… Poveste sau realitate?

Toate acestea enumerate mai sus, pot deveni extrem de stresante pentru un barbat si vor avea un efect invers celui scontat. Daca la inceputul unei relatii, aceasta atentie exagerata i se poate parea flatanta, ulterior va avea impresia ca ceva nu este in regula si va incerca sa se indeparteze.

O femeie care ofera prea mult, intr-un mod ostentativ si agresiv, pare disperata si nesigura si nu este deloc atractiva pentru un barbat.  

Lasa-te… cucerita!

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante. ?

~ Femeia vanator ~

Autor: Diana Obogeanu

Articol protejat de Legea drepturilor de autor.

Foto: Pixabay

Citeste si:

Fericiti pana la adanci batraneti… Poveste sau realitate?

Cum sa devii mai atragatoare? 10 sfaturi pentru a-ti accentua farmecul personal

prima zi de scoala Fotografii amuzante inainte de/dupa prima zi de scoala

Daca ti-a placut ce ai citit, distribuie si prietenilor!