invatati-va fiicele

INVATATI-VA FIICELE…  

“Ca intoarcerea acasa dupa o casatorie esuata este mai buna decat intoarcerea intr-un sicriu.

Invatati-le pe femeile pe care le iubiti ca despartirile nu sunt esecuri. Ca a pune capat unei relatii inseamna a incepe o viata noua, ca parasirea unui cerc vicios este o victorie pentru inima. Ca desprinderea dintr-o legatura emotionala toxica este un act de iubire de sine.

Lasati-va fiicele, surorile, mamele, matusile, nepoatele si toti prietenii sa stie ca au o viata inainte. Ca stralucirea din sufletul lor nu poate fi oprita de nimeni. Ca nimic nu se pierde atunci cand demnitatea este cea care se apara. Ca frumusetea de a privi in sus este de a observa lucrurile valoroase pe care nu le puteam vedea.

Ca NUMAI ATUNCI CAND NE MISCAM, PUTEM AUZI ZGOMOTUL LANTURILOR.

Spuneti-le ca vor avea intotdeauna sprijinul vostru neconditionat. Ca indiferent de loc, data sau conflict vor avea usile casei voastre deschise. Spuneti-le ca pot veni in bratele voastre de cate ori au nevoie, ca distanta nu este o problema cand iubirea este ceea ce va uneste. Ca toata viata veti fi acolo, nu sa le judecati sau sa le invinovatiti, ci sa le intelegeti, sa le ascultati, sa le sfatuiti, sa le iubiti.

Spuneti-le sa se intoarca acasa ca razboinice, curajoase, demne, de neinfrant si puternice. Spuneti-le ca o femeie care incearca sa-si recastige increderea, forta sau stima de sine este o persoana care merita mii de aplauze si este o inspiratie pentru cineva care urmeaza sa ia decizia de a-si asuma mintea, corpul si viata.

Vorbiti cu fiicele voastre despre importanta iubirii de sine. Spuneti-le ca PACEA INTERIOARA NU ESTE NEGOCIABILA, ca Principiile si Idealurile NU SUNT de Vanzare. Ca este interzis sa inchizi ochii la primele semne de violenta. Ca nu ar trebui sa permita niciodata nimanui sa le taie visele, ca aripile lor valoreaza mult mai mult decat un statut sau un cec de bani.

Spuneti-le fiicelor voastre ca au propria voce, ca pot decide singure, ca au un nume si un prenume, ca au o familie mare care nu le va intoarce niciodata spatele, ca au o casa si un camin.

Invatati-le pe fiicele voastre ca primul lucru este iubirea de sine.”

Héctor Berumen, Sursa Facebook 

Vezi si: Invata sa traiesti dupa propriile reguli!

Photo by Andrea Piacquadio from Pexels

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante.

Citeste si:

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!