~ Manifest pentru iubire ~

pentru iubire

“Sa iubesc complet. Sa trec de coaja tare, sa gust miezul cu papilele cat se poate de vii, si sa ajung la sambure. Si nici acolo sa nu ma opresc. Sa-i desfac cochilia impenetrabila si sa simt pielita amaruie si dulceata invaluita de ea.

Sa iubesc complet? Sa-mi dezbrac la usa interactiunii dintre noi doi haina asteptarilor. Sa ofer tot ceea ce nu mi s-a dat vreodata, sa ofer tot ceea ce mi-am dorit, tot ceea ce nu am stiut ca-mi doresc, tot ceea ce mi-a fost frica sa-mi doresc. Sa ofer totul daca mi se cere totul, fara sa ma pierd pe mine in El.

Sa iubesc complet! Sa iubesc liber, neconditionat, inflacarat fara a sufoca persoana de langa mine. Sa iubesc adevarul dintre noi, sa iubesc fara masti si constrangeri si frici coercitive.

Sa iubesc incertul relatiei noastre, sa-mi fie aer pentru dorinta de libertate si teama de plafonare.
Sa iubesc complet: sacru si profan, si tot ceea ce este gri intre aceste doua concepte. Sa iubesc fara rusine, fara vina, fara a judeca si a ma autojudeca.

Vezi si: Iubirea… doua persoane intr-un singur suflet

Sa iubesc corp, carne, oase, piele, sa-mi cladesc buncare dar si gradini suspendate intre bratele Lui, sa-mi recreez camera copilariei dupa lobul urechii lui drepte si sa-mi respir toate temerile acolo pana mi se vindeca aripile. Si dupa zbor, sa-mi odihnesc trupul in aceeasi odaie calda si luminoasa, mirosind a parfum si siguranta.

Sa iubesc complet. Sa iubesc omul din El, esenta pura a fiintei lui cu emotii si ganduri si stari si reactii si vise si dileme si temeri si adevaruri si certitudini si razgandiri si fuga si liniste si zbucium si calm si toate partile Lui antagonice.

Sa iubesc cu rabdare. Sa iubesc pana si rabdarea necesara pentru a iubi cu rabdare.

Sa iubesc complet. Sa iubesc.”

Manifest pentru iubire ~ Sursa: Decât Artă

Photo by Ba Tik from Pexels

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante.

Citeste si:

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!