2020

2020… Un an cu totul ATIPIC…

2020 – Anul in care am constientizat cu adevarat, cat de mult inseamna pentru fiecare dintre noi – LIBERTATEA. Si cat de importanta este ea.

2020 – Anul care a testat PUTEREA de a rezista a fiecaruia dintre noi.

2020 – Perioada in care, cei mai multi dintre noi si-au dat seama cat de puternici sunt, trecand peste multe incercari cu zambetul pe buze, optimisti si plini de speranta intr-un viitor mai bun.

2020 – Anul in care am fost atat de departe unii de ceilalti, imbratisarile devenind tabu iar distantarea fizica de rude si prieteni – o necesitate.

2020 – Anul in care am trait toate starile posibile. De la teama, panica, furie si incertitudine, la bucurie si speranta.

2020 – Anul in care am putut doar sa ne imaginam, ce frumos ar fi sa fim… IMPREUNA!

2020 – Anul in care am invatat ce inseamna cu adevarat, sa fim responsabili SI pentru cei din jurul nostru.

2020 – Un an dificil pentru toti, dar ideal pentru cei care, in aceasta perioada, s-au redescoperit pe ei insisi, au invatat mai multe despre ei si si-au acordat, mai mult ca niciodata… TIMP.

2020 – Anul care, in comparatie cu anii precedenti, ne-a facut CADOU mult mai multe momente minunate alaturi de familie…

Iti doresc un an ~ 2021 ~ asa cum iti doresti!

Autor: Diana Obogeanu

Articol protejat de Legea drepturilor de autor.

Vezi si: Inchide ochii si imagineaza-ti…

Photo by Markus Winkler from Pexels

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante.

Citeste si:

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!