~ Peste 5 ani… ~

peste 5 ani
Peste 5 ani de acum inainte, cel mai probabil te vei amuza gandindu-te la lucrurile care te ingrijoreaza astazi.

Peste 5 ani, necazurile de acum vor fi atat de indepartate, incat vor parea aproape ireale, din alta viata…

Peste 5 ani, raul de astazi, atat de intens si de profund, isi va pierde din putere si se va transforma in ceva mic si neinsemnat…

Totul trece… Chiar si necazurile tale – trec. Constientizeaza acest lucru si incearca sa rezisti – demn si increzator intr-un viitor mai luminos, atat pentru tine, cat si pentru noi, ca INTREG.  

Alege din fiecare imprejurare, tot ce este mai bun si mai frumos. Chiar si dintr-o situatie aparent fara iesire, putem iesi invingatori. Trage invataminte din fiecare experienta si incearca sa devii cea mai buna versiune a ta. Investeste in tine – atat spiritual, cat si profesional.

Vezi si: A trebuit sa trec prin iad, pentru a invata sa apreciez Paradisul

Peste un timp, vei culege roadele a ceea ce ai semanat astazi. La fel ca noi toti.

Ridica-te, sterge-ti lacrimile de pe fata si porneste catre o noua destinatie – una mai buna.

Sa nu uiti niciodata ca tu esti sigurul responsabil pentru felul in care va arata viata ta, peste 5 sau 40 de ani…

Tu si numai tu… Trebuie sa fii constient de asta si chiar daca la inceput poate parea o povara prea greu de dus, cu timpul, vei realiza ca aceasta reprezinta de fapt – cea mai mare si mai sfanta libertate. Libertatea de a alege constient, in fiecare moment, cum vrei sa se desfasoare viata ta – ACUM si cum vrei sa arate – IN VIITOR.

“Cand mi-am dat seama ca totul depinde de mine, m-am linistit.” – Gandhi.

Ai aceasta libertate, stii ca este in mainile tale, profita de ea si nu lasa lucrurile sa se intample pur si simplu. Nu fii un simplu spectator la filmul vietii tale. Implica-te, dezvolta-te, investeste timp si energie in planurile si proiectele tale. Valorifica-ti talentul. Nu-ti fie teama sa te reinventezi. Invata lucruri noi. Ajuta-i pe cei care au nevoie de ajutorul tau.

Nu fii un figurant intr-o piesa de teatru. Fii actorul principal pe scena vietii tale! Fii persoana care traieste totul in deplina cunostinta de cauza. Care alege si isi asuma.

Vezi si: Traieste-ti viata asa cum iti doresti! Fii creatorul ei, nu executantul parerii celorlalti

Tu cum alegi sa traiesti astazi? Ce ai facut pentru tine si pentru sufletul tau? Dar pentru ceilalti?

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante.

Autor: Diana Obogeanu

Articol protejat de Legea drepturilor de autor.

Photo by Free-Photos from Pixabay 

Citeste si:

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!