femei fericite
Cele mai fericite femei sunt cele care nu isi pierd niciodata increderea in ele insele.

Nu cauta atentie si nu incearca sa impresioneze pe nimeni. Fac totul pentru ele, incercand sa-si construiasca viata viselor si sa devina cea mai buna versiune a lor.

Cele mai fericite femei nu sunt intotdeauna fericite. Exista momente in care se incuie in baie si plang in perna atunci cand simt ca inima le este franta sau cand sunt confuze si pierd controlul asupra situatiei. Dar nu se simt niciodata triste mult timp si nu permit suferintei sa persiste.

Chiar si atunci cand li se pare ca au ajuns la limita, isi aduna toata puterea intr-un pumn pentru a se ridica din nou si din nou. Isi ating obiectivele si isi stabilesc altele noi. Nu renunta niciodata.

Cele mai fericite femei sunt cele care nu isi pierd niciodata credinta in puterea lor interioara, nu dau inapoi si nu renunta. Sunt increzatoare ca vor reusi, chiar daca dureaza saptamani, luni, ani sau decenii. Desigur, exista si momente in care se indoiesc de potentialul lor, dar totusi nu lasa frica sa le impiedice.

Vezi si: Draga femeie, intelege ca nu ceri prea mult

Ele ies din zona de confort. Se testeaza singure. Se surprind.

Cele mai fericite femei lucreaza neobosit. Dar, in acelasi timp, stiu cand sa ia o pauza, cand sa-si refaca rezervele de energie sau cand sa plece in vacanta.

Simplul fapt ca au luat o pauza nu inseamna ca au renuntat. Si asta cu siguranta nu inseamna ca sunt lenese. Acesta este de fapt un semn de constientizare. Adica au grija de ele insele. Si imediat ce se vor simti din nou bine, vor reveni in joc, continuand de unde au ramas.

Cele mai fericite femei nu se asteapta niciodata la recunostinta. Muncesc din greu, dar o fac in liniste. Da, uneori posteaza online realizarile lor. Uneori sarbatoresc alaturi de prieteni. Dar, in majoritatea cazurilor, nu au nevoie de recunoastere.

Nu cauta atentie si nu incearca sa impresioneze pe nimeni. Tot ceea ce fac, fac pentru ele, incercand sa-si construiasca o viata de vis.

Vezi si: 6 Lucruri esentiale pe care o femeie le vrea de la o relatie

Cele mai fericite femei continua sa-si faca treaba pentru ca nu vad infrangerea ca pe o posibila optiune. Nu exista nicio sansa ca ele sa se desparta de visul lor sau sa renunte la ceea ce si-au dorit intotdeauna. Au mers prea departe pentru asta. Sunt increzatoare ca intr-o buna zi vor realiza ceea ce si-au propus. Si apoi inca o data. Si mai departe. Stiu ca o pot face.

Cele mai fericite femei merg inainte, chiar daca inima le este franta si credinta le-a slabit, pentru ca stiu ca ceva bun le asteapta dupa colt. Ele cred ca totul va fi in regula atat timp cat nu vor sta pe margine.

Aceste femei stiu ca merita sa fie fericite. Merita dragoste. Merita succes. Merita tot ceea ce traiesc in fiecare zi.

Cele mai fericite femei sunt cele care continua sa-si faca treaba invariabil. Fete puternice, increzatoare si  constiente de profunzimea talentului lor.

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante.

Source: Cluber.com.ua; Photo by Brady Knoll from Pexels

Citeste si:

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!