~ Femeie puternica ~

Daca doriti cu adevarat sa fiti fericite, deveniti exigente cu acei oameni pe care ii lasati in viata voastra. Nu este nimic exagerat in acest fapt. Din contra, discutam aici despre baza unei relatii sanatoase si armonioase.

Daca cineva iti reprosaza ca ai standarde prea ridicate, nu lua in considerare acest lucru. Nu este nimic gresit in a cere tratamentul care ti se cuvine.

Niciunul dintre noi nu este perfect. Prin urmare, partenerul perfect nu exista. Va trebui sa faci anumite compromisuri in relatiile tale. Insa, exista anumite lucruri pe care trebuie sa le ceri de la persoana iubita, iar daca aceasta ezita, acest fapt ar trebui sa-ti dea de gandit.

Stabileste care sunt limitele in relatia voastra si nu uita ca fericirea este in mainile tale. Lupta pentru ea!

Ce ar trebui sa ceara o femeie puternica de la o relatie? Urmatoarele 6 lucruri. Este mult, este putin? Aici, fiecare decide pentru sine.

Respectarea limitelor

Fiecare persoana ar trebui sa-si stabilieasca propriile limite, in orice tip de relatie. Cu atat mai mult in relatia cu partenerul.

Este extrem de important ca iubitul tau sa stie inca de la inceputul relatiei care sunt limitele tale, pentru a nu le incalca, ulterior. Aceste limite trebuie sa fie clare si concise.

Nu te astepta ca partenerul tau sa ghiceasca ce inseamna pentru tine neplacut sau inconfortabil. Nu este deloc greu sa-i spui, pur si simplu. El nu stie sa-ti citeasca gandurile.

Autodezvoltare

Cu totii ne dezvoltam si ne schimbam. Evolutia personala se intampla in fiecare zi, de-a lungul vietii.

Daca partenerul tau se multumeste cu putin si nu este pregatit pentru schimbari, este putin probabil sa legi cu el o relatie sanatoasa. Te va trage inapoi.  

Comunicare

Comunicarea este acea componenta importanta care intretine o relatie de cuplu si o face sa evolueze.

Cercetarile psihologilor au relevat ca cea mai frecventa nemultumire din partea femeilor este ca partenerul de cuplu nu vorbeste cu ele sau ca nu sunt ascultate. Creierul femeilor este construit pentru comunicare.

Daca partenerul tau nu doreste sa comunice cu tine, acest lucru inseamna ca nu-si doreste sau nu este pregatit pentru o relatie serioasa.

Lasa in viata ta, doar acea persoana cu care poti sa comunici degajat, eficient si fara conflicte.

Onestitate

Niciunul dintre noi nu este ferit de greseala. Este important insa, sa ne recunoastem vinovatia, sa ne cerem scuze pentru greseli si sa incercam sa le remediem. Prin urmare, onestitatea este unul dintre cele mai importante aspecte intr-o relatie de cuplu.

Indiferent de ceea ce se intampla, este important sa spunem adevarul. In caz contrar, increderea va fi distrusa iar relatia va fi sortita pieirii.

Respect

Respectul este ingredientul principal in orice relatie sanatoasa. Daca unul dintre parteneri nu are respect pentru celalalt, relatia va fi un esec.

Nici macar nu incerca sa salvezi o astfel de relatie.

Fidelitate

O femeie puternica, demna, nu tolereaza tradarea.

Monogamia nu este o pedeapsa, un sacrificiu; ea poate aduce in viata fiecaruia dintre noi o mare satisfactie.

Cercetatorii au ajuns la concluzia ca fidelitatea este tipica persoanelor inteligente.

Pe Facebook ne-ai dat Like? ?

femeie puternica

Sursa foto: Pixabay 

Citeste si:

femeia vanator Nu vrei sa-l pierzi? ~ Nu deveni femeia vanator!~

femeia marura vs femeia imatura Femeia matura vs Femeia imatura

semnale de alarma in relatie Semnale de alarma in relatia de cuplu. Nu le ignora!

Sharing is caring!