Se spune ca, femeia puternica este femeia din fanteziile tuturor femeilor! Dar, care sunt principalele ei calitati? Prin ce se deosebeste EA, de celalalte femei?

femeia din fanteziile
Iubire de sine

O femeie puternica isi permite luxul de a fi fericita si isi ofera iubire, timp si respect; ea stie ca, in primul rand, trebuie sa se iubeasca pe ea insasi pentru a putea, ulterior, sa imparta toata afectiunea de care este capabila si pentru a putea sa primeasca dragoste si atentie din partea celor din jur. O femeie care nu crede ca merita, nu poate sa pretinda…

Independenta emotionala

O femeie puternica alege independenta emotionala deoarece stie ca dependenta, in relatia de cuplu, este extrem de periculoasa; aceasta se instaleaza in momentul in care nu-ti mai “ permiti” sa fii asa cum iti doresti, pentru ca iti este teama ca vei fi parasita. In acel moment, iubirea, afectiunea, intelegerea si comunicarea se pierd si fiecare o ia pe drumul lui, sau, daca nu intervine ruptura, cei doi devin colegi de apartament.

Semnele dependentei emotionale:

1. Ai nevoie de confirmari si nu poti lua nicio decizie singura

2. Nu ai curaj sa fii TU

3. Iti verifici si controlezi partenerul deoarece esti extrem de nesigura in privinta relatiei tale

4. Nu-ti place cum te simti in relatie, dar nu ai curaj sa pleci

5. Studiezi fiecare reactie a partenerului si cauti, in permanenta, sa-l multumesti

6. Conditionezi fericirea ta de cea a partenerului.

Atunci cand ai nevoie de aprobarea lui, iti pierzi identitatea si te transformi rapid in partenerul vulnerabil. Insuseste-ti filosofia „aprobarii nedorite si nesolicitate”. La urma urmei, o sa se gaseasca tot timpul cineva care sa iti spuna ca nu esti suficient de atragatoare, suficient de perfecta sau ca nu ai procedat corect. – Sherry Argov

Iubirea… doua persoane intr-un singur suflet

Blandete si feminitate

O femeie puternica nu este deloc dura; ea este sigura pe ea dar feminina, blanda si generoasa; ea ajuta alte femei sa evolueze, se bucura sincer pentru succesul lor si nu se simte amenintata in niciun fel de catre acestea.

Independenta financiara

Femeia independenta financiar devine modelul contemporan de putere si de seductie; barbatii adora femeile responsabile si stapane pe propria viata. Discutam aici, despre barbatii inteligenti care nu se simt demasculinizati in preajma unei astfel de femei.

Niciodata doar o… optiune!

O femeie puternica nu-si construieste fericirea pe nefericirea alteia si nu accepta niciodata rolul de a fi doar o… a doua optiune!

Stil si eleganta

Puterea unei femei sta, in primul rand, in feminitatea ei si chiar daca pare putin, este extrem de important ca aceasta sa nu uite de acele mici detalii specifice sexului frumos: parfum, rochie, machiaj, piele fina, unghii lungi si eventual rosii, par lung si sanatos.

Fii puternica! Fii TU!

Nu trebuie sa te comporti ca un barbat pentru a fi o femeie puternica. – Mary Elizabeth Winsted

Barbatii nu se casatoresc cu femei perfecte. Ei se casatoresc cu femei interesante. – Sherry Argov

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante. ?

Autor: Diana Obogeanu

Articol protejat de Legea drepturilor de autor.

Foto: Pixabay, Pexels.com

Citeste si:

Relatiile toxice. Costuri, implicatii, consecinte

For women only: Barbatul care nu insala

povestea libelulei Despre transformare si evolutie – Povestea libelulei

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!