Femeia imatura isi pastreaza agenda complet goala si asteapta sa o sune un barbat. Femeia matura isi face propriile planuri si ii spune cu gratie barbatului pe care il apreciaza ca este bine venit in acele activitati la care doreste sa participe.

Femeia imatura vrea sa-l controleze pe barbatul din viata ei. Femeia matura stie ca, daca barbatul o iubeste cu adevarat, controlatul este inutil.

Femeia imatura il „verifica” pe barbatul din viata ei. Femeia matura este prea ocupata ca sa observe ca el nu a sunat.

Femeia imatura incearca sa „inlantuiasca” un barbat utilizand sexul. Femeia matura stie ca numai sex-appeal-ul, de tip mental, poate determina un barbat sa doreasca sa te „inlantuiasca” el pe tine.

Femeia imatura falsifica manifestarile placerii sexuale (mimand orgasmul), ori asteapta cuminte sa termine barbatul ceea ce face el acolo, in mod egoist si prostesc. Femeia matura, in aceeasi situatie, spune: „Opreste-te!”, se ridica si pleaca.

Femeia imatura simte teama cand e nevoita sa traiasca pe cont propriu. Femeia matura apreciaza aceasta perioada si o utilizeaza ca timp pretios, in care poate realiza mari progrese.

Femeia imatura ignora „baietii buni”. Femeia matura ignora „baietii rai”.

Femeia imatura il poate duce pe un barbat la orgasm. Femeia matura il poate aduce pe barbat acasa.

Femeia imatura este permanent preocupata ca nu este suficient de frumoasa sau buna pentru un anume barbat. Femeia matura stie ca este suficient de frumoasa si buna pentru oricare barbat.

Femeia imatura incearca sa monopolizeze tot timpul barbatului ei. Femeia matura realizeaza ca poate sa-i ofere linistita barbatului spatiul de care are nevoie, asta facand si mai placut timpul petrecut apoi in cuplu.

Femeia imatura gandeste ca un barbat care plange este un barbat slab. Femeia matura ii ofera acestuia un umar pe care sa planga si o batista.

Femeia imatura vrea sa fie rasfatata si ii cere acestuia in mod raspicat. Femeia matura ii „arata” barbatului ce inseamna rasfatul si il face sa se simta suficient de confortabil incat sa poate raspunde cu reciprocitate fara teama ca-si va pierde „barbatia”.

Femeia imatura, cand este ranita de un barbat, ii face pe ceilalti barbati sa „plateasca” pentru pacatele aceluia. Femeia matura stie ca ala a fost doar UN bărbat.

Femeia imatură se indragosteste si vaneaza obiectul afectiunii ei pana in „panzele albe”, ignorand toate semnalele pe care le primeste si toata realitatea care arata ca nu se potriveste cu iluziile ei dragi. Femeia matură stie ca, uneori, cel pe care il iubeste nu o poate iubi si isi vede de viata ei mai departe, fara amaraciune si furie.

Lectiile vin intotdeauna atunci cand esti pregatit. De vei fi atent la semne, vei afla ce-ti trebuie pentru pasul urmator.

– Paulo Coelho

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante. ?

femeia matura

Foto: Pixabay

Citeste si:

greseli grave in relatia de cuplu Cele mai frecvente greseli in relatia de cuplu. Tu stii care sunt?

oameni suplii, in forma 6 Obiceiuri sanatoase ale persoanelor suple si in forma

tulburari de somn 7 Cele mai ciudate tulburari de somn

fumatul Fumatul. O altfel de abordare

timp Secretele longevitatii. Cine traieste mai mult si de ce?

inventii Top 10 Inventii extraordinare care ne vor schimba viata

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!