„Nu ceri prea mult, poate ca rogi persoana gresita…”

nu ceri prea mult

Nu te ruga prea mult de partenerul tau, asteptand la nesfarsit ca acesta sa-ti raspunda solicitarilor. Ar trebui sa reprezinti o prioritate pentru el, chiar si atunci cand sunteti departe unul de celalalt. De acord, este gresit daca el uita de existenta ta imediat ce iesi din camera. El ar trebui sa ramana intotdeauna un partener demn pentru tine chiar si atunci cand viata nu este tocmai… roz.

Nu ceri prea mult atunci cand te astepti sa te asculte. Nu este posibil intotdeauna sa glumesti, sa cochetezi sau sa vorbesti despre lucruri superficiale. Cu siguranta vor exista momente in care va trebui sa discutati despre lucruri mai complexe. O relatie cu adevarat stransa implica si conversatii despre subiecte incomode. Ar trebui sa simti ca puteti discuta orice si ca el va gasi intotdeauna timp sa te asculte.

Vezi si: Iarta-te, vindeca-te si mergi mai departe!

Nu ceri prea mult atunci cand te astepti sa-si indeplineasca promisiunile. Meriti sa ai langa tine o persoana consecventa si de incredere. Daca partenerul tau are obiceiul de a dezamagi, cum poti avea incredere in ceea ce-ti promite? Una este sa faci promisiuni goale in legatura cu ziua de maine si alta –  sa le implinesti. Amintiti-va ca actiunile vorbesc mai tare decat cuvintele.

Draga femeie…

Nu ceri prea mult, asteptandu-te sa-ti fie credincios. Nu ar trebui sa fie o sarcina imposibila pentru el sa nu mai flirteze cu alte femei. Daca relatia voastra este reala, atunci o femeie va fi suficienta pentru el – tu. Daca este incapabil sa ramana fidel, atunci nu te merita.

Nu ceri prea mult asteptandu-te sa aiba grija de tine si sa-ti reaminteasca cat de importanta esti in viata lui. Un barbat iubitor isi doreste intotdeauna ca aleasa lui sa se simta iubita si apreciata.

Vezi si: Ti-e teama de despartire si de singuratate? Citeste asta!

Nu ceri prea mult asteptandu-te sa fie acolo atunci cand ai nevoie de sprijin. El ar trebui sa fie coechipierul tau care va fi intotdeauna alaturi de tine si care nu pleaca imediat ce apare o problema. Persoana potrivita va fi langa tine, indiferent de dificultati.

Nu lasa pe nimeni sa te convinga ca pretentiile tale sunt prea mari atunci cand tot ceea ce ceri este o relatie sanatoasa.

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante. 

Source: cluber.com.ua, Photo by Trinity Kubassek from Pexels

Citeste si:

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!