~ Facuti unul pentru celalalt… ~

facuti unul pentru celalalt

Unul pentru celalalt. 3 Cuvinte atat de simple, dar cu atat de multe semnificatii…

Acorda o atentie deosebita lucrurilor minunate care se intampla in relatia ta si considera-te norocos daca:

1. Iti permiti sa fii vulnerabil

Alaturi de partenerul potrivit, iti permiti sa fii vulnerabil, sa te deschizi si sa te afisezi in fata lui fara nicio masca. Nu-ti este teama sa te dezvalui asa cum esti tu si lasi jos orice bariera, deoarece stii ca el nu va profita niciodata de vulnerabilitatea ta si nici nu va rade vreodata de tine.

Vezi si: Vulnerabilitatea este un semn al curajului psihologic

2. Sunteti sinceri unul cu celalalt

A cosmetiza adevarul nu face parte din realitatea niciunuia dintre voi. In relatia voastra nu exista loc pentru manipulare, inselaciune sau abuz.

3. Nu incercati sa va schimbati reciproc

Va acceptati in totalitate si alegeti sa cresteti impreuna, fara insa a incerca sa schimbati vreun aspect fundamental al existentei celuilalt.

4. Va potriviti si aveti interese comune

Interesele comune reprezinta preocupari care coincid, cum ar fi, de exemplu, pasiunea ambilor parteneri pentru calatorii.

„Asta nu inseamna ca trebuie sa sa va placa exact acelasi tip de arta, sau sa ascultati fix acelasi tip de muzica. In schimb, interese precum bucuria vizionarii unui meci bun, sau cel putin doua, trei lucruri comune, vorbesc despre placerea petrecerii timpului impreuna” – Talia Goldstein.

Vezi si: Nu mi s-a mai intamplat niciodata pana acum, sa simt iubirea prin toti porii

5. Simti ca ai devenit mai bun

Simti ca ai devenit mai bun din toate punctele de vedere, datorita acestei persoane. Ai impresia ca trezeste in tine tot ceea ce este mai frumos.

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante. 

Acest articol este protejat de Legea drepturilor de autor.

~ Facuti unul pentru celalalt… ~

Photo by Josh Willink from Pexels

Citeste si:

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!