“Iubirea, iubirea adevarata, este un mare dar al vietii, care nu pica la tot pasul, nu se repeta des, si mai ales nu se repeta la aceeasi intensitate, cu aceeasi profunzime, cu aceeasi frumusete.” – Lucia Demetrius

iubirea adevarata

Iubirea este mangaierea blanda si ademenitoare a sufletelor indragostitilor. Intreaga fiinta tresare sub atingerea ei delicata…

Iubirea este sincera si devotata. Ea nu triseaza si nu are nevoie de caini de paza pentru a fi controlata si supravegheata.

“O iubire pe care esti nevoit sa o pazesti nu reprezinta nimic.” – Octavian Paler

Iubirea nu dispare in momentul in care apare tentatia. Daca dispare, inseamna ca nu a fost iubire. Considera-te norocos ca ai scapat de o asemenea “dragoste”, mai devreme, decat prea tarziu.

Iubirea adevarata…

Nimic nu este mai reconfortant decat sentimentul de incredere pe care, daca esti norocos, il simti intr-o relatie de iubire adevarata. Acea senzatie de liniste, care deriva din lipsa fricii. Pentru ca in relatiile fara iubire, simti frica la fiecare pas. Teama de a nu fi iubit cu adevarat si ingrijorarea de a nu fi suficient de bun pentru partener, pun stapanire pe mintea noastra doar in momentul in care, in relatie, nu este implicat sufletul…

Vezi si: Cand intalnesti persoana potrivita, iti dai seama cat de usor este sa iubesti

Iubirea este calmul inimii si linistea mintii. Doar cine a experimentat dragostea in acest fel, stie ca iubirea matură inseamna pace, nu disperare si nebunie.

Iubirea este asemenea unui cer albastru, infinit, cu nori albi, pufosi si jucausi. Si chiar daca viata mai presara din cand in cand cate un nor negru de furtuna, dragostea adevarata supravietuieste oricarei incercari.

Greutatile unesc, nu dezbina, atunci cand sentimentele sunt reale…

Iubirea este delicata, dar in acelasi timp nici un alt sentiment nu este mai intens decat ea.

Dragostea ne face mai puternici, deoarece reuseste sa adune doua persoane intr-un singur suflet.

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante. ?

Autor: Diana Obogeanu

Articol protejat de Legea drepturilor de autor.

foto: pexels.com

Citeste si:

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!