~ Un barbat apreciaza cel mai mult aceste calitati la o femeie… ~

un barbat adevarat apreciaza...

El nu are „doar treaba” si „doar asta” in minte. Nu exista niciun mod mai sigur de a sapa mormantul iubirii decat neintelegerea…

Nu exista o reteta universala care sa te invete cum sa te indragostesti de un barbat odata pentru totdeauna. La fel de bine cum nu exista nicio lotiune magica de dragoste… Dar sunt lucruri pe care barbatii le considera pur si simplu vitale. Fara ele, ei nu se pot indragosti niciodata cu adevarat iar daca totusi o fac, atunci acest lucru se intampla pentru un timp foarte scurt.

Deci, care sunt aceste 5 lucruri miraculoase si magice, fara de care iubirea unui barbat este imposibila?

Spatiu

Barbatii au nevoie de spatiu personal, altfel se sufoca literalmente. Acest lucru este important pentru ei, mai ales in relatia de cuplu. Daca iti suni iubitul de 10 ori pe zi, daca ii trimiti zeci de mesaje pline de inimioare si il intrebi incontinuu daca te iubeste, il… omori. Da, nici mai mult, nici mai putin.

Pentru barbati, o astfel de „dragoste acaparatoare”, se transforma intr-o inchisoare, oricat de sincere si de amabile ar fi intentiile voastre. Simte ca si cum ar fi fost introdus intr-o „celula a dragostei”, fara cheie.

Amintiti-va: barbatii apreciaza libertatea mai mult decat orice si, daca li se pare ca se sufoca intr-o relatie, vor ridica foarte repede cheia de la usa incuiata si pur si simplu vor fugi. A striga dupa ei este inutil. Nu va vor mai auzi.

Vezi si:

Sensibilitate

Este logic si firesc, nu-i asa? Nu fara motiv femeile sunt considerate a fi un simbol de tandrete si afectiune. Oricat de puternic ar fi un barbat, el isi va dori mereu atentie, la fel ca un baiat de 3 ani. Nu pentru ca este slab si are nevoie de ingrijire materna. Dimpotriva, el este puternic si curajos si ii va proteja mereu pe cei din jurul lui. Dar cand se intoarce obosit din „razboiul vietii”, el cauta liniste si afectiune. Tandrete si cuvinte frumoase.

De asemenea, este important pentru el sa vada ca nu va este rusine sa va exteriorizati sentimentele si ca nu va ascundeti tandretea in spatele glumelor prefacute. Multe femei se tem sa-si arate afectiunea, ca nu cumva sa fie considerate slabe si neajutorate. De fapt, tocmai aceste calitati ii atrag pe barbati. Se indragostesc atunci cand vad ca cineva are nevoie de protectia lor.

Respect

Chiar daca barbatii nu recunosc niciodata (adesea nici fata de ei insisi), este extrem de important pentru ei ca femeia pe care o iubesc sa ii respecte. Nu discutam aici despre un “respect” fortat, ci despre o admiratie sincera si din toata inima.

Cariera, prieteni, hobby-uri, intalniri la un pahar de bere – toate acestea sunt importante pentru un barbat si fac parte din viata lui, dar respectul tau este un lucru care inseamna mult mai mult decat toate celalalte luate impreuna.

Numai atunci cand un barbat este respectat de catre femeia iubita se simte calm si in siguranta. In caz contrar, el va fugi de tine mai intai la prieteni si la munca iar mai apoi, foarte probabil, te va parasi.

Vezi si: Fericiti pana la adanci batraneti… Poveste sau realitate?

Intelegere

Aceasta este o problema cu care se confrunta foarte multi barbati in viata de cuplu: femeile pur si simplu nu ii inteleg. Chiar daca ii iubesc si ii respecta, chiar daca se straduiesc sincer sa faca acest lucru, ele nu pot, pur si simplu, sa inteleaga anumite aspecte. Ele nu inteleg tot timpul nevoile barbatilor: sociale, de afaceri sau sexuale.

De regula, atunci cand o femeie isi acuza in mod constant partenerul pentru „doar munca” sau „numai asta ai in cap”, isi condamna relatia esecului. Nu exista un mod mai sigur de a sapa mormantul iubirii decat lipsa intelegerii fata de partenerul tau.

Credeti-ma, daca un barbat simte ca are langa el o femeie care il intelege, el va face in asa fel incat sa nu o dezamageasca niciodata. Astfel de femei sunt apreciate, iubite si niciodata parasite.

Sens

Daca un barbat stie ca in viata femeii lui, el reprezinta altceva decat un „sac de bani” sau „o optiune acceptabila”, atunci el va face totul pentru a o face fericita. Posibilul si imposibilul. Este esential pentru el sa se simta important in viata ei, cel mai drag si cel mai dorit.

Vezi si: Nu mi s-a mai intamplat niciodata pana acum, sa simt iubirea prin toti porii

Da, exista si exceptii de la aceasta regula – barbati autosuficienti care sunt „fericiti pe cont propriu”. Dar pentru majoritatea barbatilor este foarte important sa stie ca pot veni seara acasa si acolo vor fi intampinati de iubirea lor – tandra, intelegatoare, amabila. Cel mai bun lucru de pe pamant!

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante.

~ Iubirea unui barbat… ~

Source: cluber.com.ua, Photo by Jonathan Borba from Pexels

Citeste si:

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!