~ teama de despartire si de singuratate ~ aplicabil si barbatilor ~

Persoana potrivita va aparea in viata ta doar dupa ce ai incheiat toate capitolele anterioare. Nu poti sa incepi alt capitol si sa te concentrezi doar asupra lui, daca nu l-ai terminat in prealabil pe cel anterior. Prin urmare, este foarte important sa incepi o noua relatie doar in momentul in care esti eliberat de povara legaturii anterioare, nefunctionale.

De asemenea, daca in sufletul tau nu ai incheiat toate socotelile cu trecutul, noua relatie nu are o sansa reala de reusita. De aceea, este extrem de important atunci cand alegi sa te desparti de partenerul tau, sa-ti asumi acest fapt si sa fii hotarata.

Dupa despartire, incepe noua ta viata! Suna eliberator si incitant, nu-i asa?! Ureaza-i “Bun venit!” si nu sta sa plangi dupa trecut. Nu ai plecat de acolo de bine ce a fost… Daca era bine, erai si acum langa fostul partener. Acestea fiind spuse, priveste-ti noua viata cu entuziasmul unui copil care atunci descopera lumea din jurul lui. Constientizeaza ca, depinde de tine daca vei trai agonie sau extaz, in timpul unei despartiri. Depinde de cum iti setezi tu mintea sa gandeasca. Totul tine de capacitatea ta de a vedea partea cu adevarat interesanta a acestui… proces.

Gandeste-te ca dupa o despartire sau un divort, te vei elibera de tot stresul cauzat de lucrurile nefunctionale din relatie. Vei putea, in sfarsit, sa fii linistita si fericita! Gandeste-te ca Tu meriti atentie, apreciere, respect, pasiune si iubire. De ce sa stai langa cineva care nu-ti ofera nimic din toate acestea? Daca vei face asta, vei pierde mult timp, chinuindu-te. Viata in doi  nu ar trebui sa fie un chin… Viata in doi ar trebui sa fie bucurie!

Vezi si: Fericiti pana la adanci batraneti… Poveste sau realitate?

In loc sa te temi de singuratate…

… Gandeste-te ca in perioada dintre doua relatii, (mai ales daca cea anterioara a fost mai lunga) te-ai putea (re)descoperi pe tine insati. Ai putea sa te concentrezi doar asupra TA! Si este extrem de important sa poti sa te asculti in liniste deplina, fara zgomotul de fundal provocat de cel… nepotrivit pentru tine.

Dupa divort sau despartire… 

… In loc sa faci alegeri gresite, doar de teama de a nu fi singura, gandeste-te de doua ori. Decat nemultumita, frustrata, necajita sau rusinata de (doar) un alt el, mai bine singura si fericita. Singura doar PANA CAND…

… VEI INTALNI ACEA PERSOANA! Care te va iubi atat de mult si pe care o vei iubi atat de tare, incat nu-ti va veni sa crezi ca este posibil asa ceva. Nu-ti va veni sa crezi ca ai, de fapt, noroc in dragoste! De aceea, nu te arunca in bratele oricui doar de teama singuratatii, pentru ca vei rata iubirea vietii tale. Si iubirea vietii tale este doar una, la fel cum este si viata ta.  

Iti doresc sa gasesti acel OM care sa-ti mangaie sufletul!

Tu ce parere ai despre acest subiect? Cum ai trecut peste o despartire / divort si peste frica de singuratate? Impartaseste cu noi, experienta ta! Poate vei ajuta pe cineva. 🙂 Scrie un comentariu!

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante. ?

Autor: Diana Obogeanu

Articol protejat de Legea drepturilor de autor.

Foto: Pixabay

Citeste si:

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!