sufletul

Ce frumos ar fi daca sufletul ar putea exprima direct ceea ce simte fara filtrul cuvintelor…

Daca am putea sa transmitem tuturor bucuria atunci cand aceasta nu poate fi exprimata in cuvinte sau cand nu gasim vorbe suficient de precise pentru a o putea descrie.

Cum ar fi sa putem sa dezvaluim tuturor cum arata fericirea din inima noastra atunci cand iubim sau atunci cand pur si simplu traim clipa la maxima intensitate? Cum ar fi sa putem sa oferim celor dragi din preaplinul sufletului nostru?

Vezi si: Tu cine esti atunci cand nu se uita nimeni?

Pe de alta parte, cum ar fi daca sufletul ar putea sa transmita tuturor atunci cand simte durere? Daca cei din jur ar auzi strigatul interior al unei persoane suferinde, atunci cu siguranta lumea ar deveni un loc mai bun, iar oamenii ar fi mult mai atenti la sentimentele celor din jurul lor.

Ce frumos ar fi daca am putea sa privim direct in sufletul unei persoane, pentru a-l descoperi asa cum este el – pur, dincolo de prejudecati, de rusine sau de frica.

Ce frumos ar fi daca, dincolo de toate barierele fizice si psihice impuse sau autoimpuse, am putea sa ajungem la autenticitatea OMULUI de langa noi si sa il admiram asa, in toata splendoarea lui unica si desavarsita.

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante. 

~ Daca sufletul ar putea vorbi… ~

Autor: Diana Obogeanu

Articol protejat de Legea drepturilor de autor.

Photo by Noelle Otto from Pexels

Citeste si:

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!