usi

Imagineaza-ti ca in viata ta intalnesti mai multe usi. Fiecare usa duce catre un drum. Anumite usi esti obligat si impins sa le deschizi. Pe altele le deschizi doar daca vrei, pentru ca ti se da dreptul sa alegi.

Ar trebui sa deschizi fiecare usa, pentru a vedea unde duce. Pe unele nu le deschizi pentru ca nu ai curaj si incredere in tine, iar pe altele nu le deschizi pentru ca alegi altele in locul lor. Unele usi duc spre drumuri anevoioase, pline de incercari si piedici. Altele duc spre nicaieri…

Mai sunt usi care duc spre oameni pe care trebuie neaparat sa ii intalnesti. Unele usi duc spre uitare… Uneori esti tentat sa deschizi uşi frumoase, care promit stralucire, dar descoperi ca poleiala lor a fost inselatoare, pentru ca ai gasit numai dezamagiri. Dar sunt si usi vechi, mai putin frumoase, care nu promit nimic, dar care in schimb duc spre cele mai frumoase drumuri.

Vezi si: Traieste-ti viata asa cum iti doresti! Fii creatorul ei, nu executantul parerii celorlalti

Sunt unele usi pe care iti doresti enorm sa le deschizi, sperand la ceva anume, dar din pacate, imediat deschise iti dezvaluie in fata doar un zid. Mai sunt usi pe care iti doresti sa le deschizi, dar altii ti le trantesc in fata, sau fac tot posibilul sa te opreasca. Unele usi te fac sa crezi ca ai ajuns la capatul drumului si ca nu mai exista intoarcere, dar ai surpriza sa descoperi o usa noua care iti ofera inca o sansa.

Unele usi au o fereastra mica prin care poti vedea ceea ce te asteapta, iar altele nu. Afli unde te duc doar dupa ce le-ai deschis si, de multe ori, intoarcerea este ireversibila. Unele usi sunt protejate cu grilaje de fier, sau sunt prea sus si iti este imposibil sa le deschizi. Doar ii privesti pe altii cum le deschid si tu te intrebi cum o fi dincolo de ele…

Unele uşi iti permit sa fii insotit, iar prin unele trebuie sa treci singur, obligandu-te sa lasi oameni dragi in urma ta. Mai exista usi pe care iti doresti sa le redeschizi, dar care raman inchise pentru totdeauna, dupa ce ai ales sa le inchizi in urma ta. Acestea aduc in sufletul tau dor si regrete…

Vezi si: Suntem suma alegerilor noastre

Niciodata nu stii cate usi vei intalni in viata. Chiar si atunci cand crezi ca drumul tau s-a sfarsit, mai apare o usa noua, care te poate duce pe un drum neasteptat de frumos…”

– Doreen Virtue

Foto: pexels.com

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante.

Citeste si:

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!