~ Ce vor barbatii? ~

ce vor barbatii

„La inceput, o femeie incearca sa schimbe un barbat si face asta timp de 10 ani iar apoi se plange ca nu mai este ca atunci cand s-a casatorit cu el” – Barbra Streisand

Recunoasteti ca, in cautarea iubirii si a romantismului, uneori va comportati prea egoist. Se intampla tuturor. Cu totii avem propriile noastre idei despre cum ar trebui sa arate relatia ideala.

Cu toate acestea, v-ati pus vreodata in pielea unui barbat in tot acest scenariu?

Desigur, stii ceea ce-ti doresti si ai o idee despre situatiile prin care va trebui sa treci de dragul dragostei. Dar este posibil sa nu fii constienta de toate eforturile depuse de barbati pentru a castiga dragostea unei femei. Faci o mare greseala daca nici macar nu incerci sa intelegi cum functioneaza sexul opus. Retineti ca, cu cat stiti mai multe despre comportamentul barbatilor, cu atat va fi mai usor sa va conectati si, in timp, sa construiti o relatie sanatoasa.

Vezi si: Un sarut pe frunte te apropie mai mult decat o mie de sarutari pe buze

Da, sunt multe femei care intra intr-o relatie cu vise stralucitoare, ajungand in timp sa se confrunte cu o realitate nu intotdeauna placuta. Si ori de cate ori trec prin experienta unei inimi frante, ele cred ca toti barbatii sunt „la fel” si nimic nu depinde de femeia insasi.

Va trebui sa faceti cu adevarat un efort pentru a intelege motivul din spatele actiunilor barbatului dumneavoastra. Si daca nu stiti de unde sa incepeti, poate reperele de baza descrise in acest articol va vor fi de folos:

1. La fel ca femeile si barbatii trebuie sa suporte respingerea

Multe femei respinse joaca apoi rolul de victima pentru o lunga perioada de timp. Este in regula sa te simti rau daca esti abandonata sau respinsa. Totusi, ar fi o prostie sa credem ca barbatii nu sufera deloc din cauza faptului ca sunt respinsi. Mai mult, barbatii trebuie sa suporte mult mai des refuzurile, deoarece initiativa de a incepe o relatie vine de obicei din partea lor.

2. Sunt sub presiunea stereotipurilor care ii obliga sa se comporte intr-un anumit fel cu femeile

Barbatii trebuie sa mentina intotdeauna standarde inalte in comportamentul lor. Li se spune constant ca trebuie sa se comporte ca niste domni. Da, asa ar trebui sa fie. Dar uneori poate fi cu adevarat dificil si ar fi nedrept sa ignori acest fapt.

Vezi si: Intimitatea ca permisiunea de a-ti atinge sufletul, nu corpul

3. Nu le este usor sa-si dea intalniri

Desigur, femeia asteapta ca barbatul sa o invite la o intalnire. Acest lucru nu inseamna insa ca fiecare barbat este capabil sa-si dea intalniri in dreapta si in stanga. Cand un om este respins, isi pierde adesea increderea ca trebuie sa fie persistent in viitor.

4. Se crede ca un barbat nu ar trebui sa-si arate niciodata slabiciunea

Barbatii sunt reprezentantii sexului puternic. Si acest lucru este adevarat, dar intr-un sens fizic – datorita factorilor biologici si anatomici. Dar emotional, nu este deloc asa. Stereotipurile sociale ii obliga pe barbati sa-si suprime sentimentele si sa pretinda ca totul este ok chiar si atunci cand nu este. Iar acest lucru poate fi foarte daunator pentru sanatatea lor mintala.

5. Spre deosebire de femei, le este mai dificil sa comunice cu ceilalti

Femeile sunt mai empatice. Acest lucru este legat de punctul anterior. Deoarece barbatii nu sunt incurajati de societate sa-si exprime emotiile, este mult mai dificil pentru ei sa se conecteze cu sentimentele altora. Din acest motiv, nu este intotdeauna usor pentru ei sa comunice cu alte persoane.

6. Nu stiu ce vor femeile

Majoritatea femeilor nu inteleg barbatii (altfel nu ati citi acest articol). Dar, ca sa fiu sincera, nici barbatii habar nu au ce vor femeile. Ei sunt la fel de pierduti in presupuneri, ca si tine. Bineinteles, ar fi nedrept sa ne asteptam la ceva diferit din partea lor.

7. Li se cere sa conduca relatia

Vezi si: Asuma-ti curajul de a-ti urma inima!

Barbatii tind sa caute pozitii de conducere in relatii. Cu toate acestea, nu toti membrii sexului opus sunt creati pentru a fi lideri.

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante.

~ Ce vor barbatii? ~

Source: cluber.com.ua; Photo by cottonbro from Pexels

Citeste si:

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!