~ Cum sa atragi un barbat de incredere… ~

barbat de incredere

Uneori, poate parea ca nu mai exista barbati de incredere in aceasta lume. Da, sunt printre noi si astfel de oameni, dar este posibil, dupa ce lucrezi la tine, sa inveti sa atragi in viata ta barbatii pe care ii meriti cu adevarat. Barbati in care poti avea incredere.

Daca doresti sa stapanesti aceasta arta, trebuie sa inveti sa ai incredere in tine insati… De asemenea, trebuie sa ai capacitatea de a avea incredere in oameni, inclusiv in barbati, si in viata – in  general.

Iar acum sa discutam totul mai detaliat: Ce crezi tu ca, in momentul de fata, te pune in imposibilitatea de a atrage oameni demni in viata ta?

Casatoreste-te cu barbatul care face aceste lucruri pentru tine

Cel mai puternic motiv este ca intr-o relatie iti este frica sa fii tu insati si te prefaci ca esti altcineva. Da, poate facand acest lucru castigi dragoste (sau un fel de iubire), dar in acelasi timp te pierzi pe tine.

Nu ai suficient de multa incredere in tine pentru a fi convinsa ca esti suficient pentru persoana care te iubeste cu adevarat. Nu ii spui partenerului tau despre nevoile, dorintele sau valorile tale. In schimb, devii cameleon, adaptandu-te privirilor celorlalti pentru a le multumi mai mult.

Dintr-un anumit motiv, femeile care actioneaza in acest fel cred ca astfel devin mai atractive pentru barbatul lor. Dar, de fapt, singurul lucru pe care il vor obtine in urma unui asemenea comportament va fi sa transmita tuturor ca nu sunt demne de incredere.

De ce? Deoarece sunt inconsecvente si false, iar alte persoane, inclusiv potentialii parteneri, recunosc rapid acest lucru.

Asadar, daca nu esti pregatita sa-ti arati vulnerabilitatea fata de persoana iubita, daca te minti pe tine, atunci sa stii ca fluturi in intreaga lume un steag rosu imens cu cuvintele: „Sa nu ai incredere in mine!”

Printr-un astfel de comportament vei arata lumii intregi ca nu ai incredere in tine. Asa ca incepe chiar acum sa mergi in directia corecta. Observa care sunt situatiile in care te sacrifici si iti abandonezi visele fara sa obtii nimic in schimb si incearca sa repari.

Din pacate, foarte multe femei se sacrifica din cauza indoielilor lor – li se pare ca ar trebui sa fie altcineva – cineva mai bun, mai frumos si mai inteligent. Cineva cu interese diferite, cineva care poate multumi barbatii mai bine. Le este teama ca, daca nu se prefac ca sunt altcineva, si-ar putea pierde partenerul.

Iesi din “turma”, Fii autentic, fii diferit… fii tu insuti!

Dar, de fapt, prezenta constanta a unei femei false, ii determina pe barbati sa mearga in cautarea altor „jumatati secundare”. Pentru ca, din nou, nu pot avea incredere in cele care nu sunt capabile sa aiba incredere in ele insele.

Atunci cand o femeie este pregatita sa inteleaga unde si de ce s-a sacrificat, are sansa reala de a iesi din starea de sacrificiu etern si de a prelua controlul asupra situatiei (si a propriei sale vieti). Ea va incepe astfel sa-si asume responsabilitatea si sa inteleaga ce rol joaca cu adevarat in relatiile cu ceilalti. De asemenea, ii va dobandi puterea de care are nevoie pentru a schimba lucrurile in directia corecta.

Prin urmare, daca incepi sa te vezi nu ca pe o victima a potentialelor tragedii, ci ca pe un dramaturg al celei mai incredibile si mai fericite piese din viata ta, vei deveni persoana capabila sa transpuna aceasta productie in realitate – asa cum o doresti.

Adesea, succesul unei relatii este determinat tocmai de faptul ca suntem capabili sa ne asumam responsabilitatea pentru propria viata si pentru relatiile cu cei din jur. Daca participantii la relatie se comporta extrem de pasiv, iar cand ceva nu merge bine, se invinovatesc unul pe celalalt, aceste relatii pur si simplu nu au un viitor. Comportamentul de acest fel inseamna sa alergi in cerc, sa joci acelasi joc dar dupa vechile reguli si sa te astepti totusi la cu totul alt rezultat (desi acest lucru nu se intampla niciodata).

In concluzie, controlul, vointa si responsabilitatea sunt ingredientele necesare pentru a incepe sa ai incredere in tine.

Dragostea in zilele noastre. Iubire vs. starea de indragostire

Este nevoie sa-ti schimbi rolul in viata ta. Dintr-un rol pasiv, intr-unul activ. Un rol care iti va permite sa fii constienta de situatiile in care creezi dinamici nedorite si sa scapi de ele, facand loc aparitiei a ceva mult mai de dorit si real.

Acesta este singurul mod in care poti sa atragi un barbat de incredere in viata ta.

Mult succes!

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante. ?

barbat de incredere

~ Cum sa atragi un barbat de incredere in viata ta ~

Sursa: cluber.com.ua, Foto: pexels.com

Citeste si:

Iubirea… doua persoane intr-un singur suflet

Baiat vs. barbat. Tu stii ce ai langa tine?

Succesul nostru in viata depinde de cel cu care ne casatorim – dovedit stiintific

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!