sarut pe frunte

Un mod simplu si linistit de a arata dragoste adevarata si afectiune.

In functie de directia sarutului dvs., acesta poate simboliza diferite lucruri si poate avea semnificatii variate. De exemplu, un sarut pe obraz este destul de platonic si poate fi folosit chiar si atunci cand te intalnesti cu un prieten. Dimpotriva, un sarut pe buze este de obicei schimbat intre partenerii romantici si simbolizeaza pasiunea, dragostea si dorinta.

Acestea fiind spune, de ce este considerat un sarut pe frunte mai intim chiar si decat cel de pe buze?

1. Simbolizeaza o conexiune profunda intre voi

Un sarut pe frunte simbolizeaza in primul rand o conexiune personala profunda si semnificativa si, prin urmare, puteti saruta aproape pe oricine asa, nu doar un partener romantic. Va puteti saruta pe frunte parintii, copiii si chiar un prieten apropiat.

Vezi si: Iubirea… doua persoane intr-un singur suflet

2. Persoana pe care o saruti se simte apreciata

Cand saruti pe cineva pe frunte, acesta se simte adorat si apreciat. Acest lucru poate spune multe despre relatia dvs. cu aceasta persoana – mai ales intr-o relatie romantica. Mai mult, admiratia pe care o exprima un sarut pe frunte indica o iubire care merge mult mai departe si mai profund decat simpla pasiune si dorinta fizica.

3. Fruntea este o „fereastra catre suflet”

Parapsihologii spun ca chakra asa-numitului „al treilea ochi” se afla in frunte. Si, de asemenea, in frunte se afla o glanda numita glanda pineala, iar un sarut pe frunte stimuleaza aceasta glanda, care produce substante chimice care contribuie la o bunastare mentala. Nu se explica astfel, destul de convingator, de ce, dupa un sarut pe frunte, ne simtim mai bine? Si in copilarie, dupa un astfel de sarut de la mama, ne treceau parca toate durerile.

4. Un sarut pe frunte vorbeste despre dragoste si joaca un rol cheie in intimitatea dintre oameni

Vezi si: Asuma-ti curajul de a-ti urma inima!

Sarutul de pe frunte este o forma non-sexuala de afectiune care, potrivit lui Laurel Steinberg, MD, „indica o puternica apropiere emotionala”. Mai mult, acest sarut este adesea schimbat intre partenerii romantici si este un mod simplu si linistit de a arata adevarata afectiune si dragoste.

Un sarut pe frunte nu este un sarut care se schimba intre doua persoane – mai degraba, este un sarut indreptat catre o alta persoana. Acest lucru accentueaza sinceritatea sarutului si il face special. De aceea, un sarut pe frunte este mult mai puternic si mai romantic decat cred majoritatea oamenilor.

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante.

Source: cluber.com.ua; Photo by Arlindo Gomes from Pexels

Citeste si:

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!