~ “Eu nu pot face parte dintr-o lume…” ~

eu nu pot face parte dintr-o lume - -  Keanu Reeves

“Eu nu pot face parte dintr-o lume in care barbatii isi imbraca sotiile ca pe niste femei usuratice, ajutandu-le sa puna in evidenta lucrurile care ar trebui pretuite.

O lume in care nu mai exista conceptele de onoare, demnitate si de incredere in oameni atunci cand acestia spun «Promit!»…

O lume in care femeile nu isi mai doresc copii, iar barbatii nu isi mai doresc o familie…

In care fraierii se cred superiori, se considera importanti stand la volanul unor masini care apartin parintilor lor si oricine are un pic de influenta incearca sa iti demonstreze ca esti un nimeni…

O lume in care oamenii sunt ipocriti si se cred religiosi, insa in timp ce pretind credinta in Dumnezeu, stau cu o sticla de alcool in mana, iar apoi rad de prima persoana care le vine in minte.

Nu mai pot trai in aceasta lume in care conceptul geloziei este rusinos, iar modestia este vazuta ca un dezavantaj, in care oamenii au uitat sa fie sensibili si nu mai stiu ce inseamna iubire, cautand doar cea mai simpla optiune pentru ei…

O lume in care oamenii ajung sa-si arunce toti banii pentru a-si repara masina la prima zgarietura, in care nu se mai economiseste niciun ban, in care timpul nu mai conteaza.

O lume in care tinerii cheltuie banii parintilor pe bautura, pe cluburile de noapte… iar fetele se indragostesc de acesti fraieri.

Cei care aleg o cale diferita (dreapta) sunt vazuti imediat ca niste inapoiati si despoti.”

“Daca Dumnezeu mi-ar face cadou o bucatica de viata…” Scrisoarea impresionanta a lui Gabriel García Márquez

“Eu nu pot face parte dintr-o lume…” –  Keanu Reeves

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante. ?

Photo by Riccardo Bresciani from Pexels

Citeste si:

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!