~ Trasaturi masculine atragatoare ~

Cum decide o femeie daca un barbat este atragator sau nu? Care sunt acele trasaturi fizice considerate a fi deosebit de masculine si atractive?  

Raspunsul este extrem de complex deoarece frumusetea fizica depinde de gusturile fiecaruia dintre noi. Totusi, oamenii de stiinta si psihologii, in urma nenumaratelor studii efectuate, au reusit sa identifice care sunt trasaturile cele mai apreciate la barbati.  

Top 7 trasaturi masculine atragatoare:

  • Sprancene groase

Spancenele masculine sunt groase, dominante si proeminente; daca sunt arcuite si subtiri, atrag atentia intr-un mod nedorit deoarece intra in contradictie cu celalalte trasaturi masculine.

In timp ce sprancenele proeminente sunt considerate a fi extrem de atragatoare, monospranceana are exact efectul opus. Prin urmare, cele mai masculine sprancene ar trebui sa pastreze linia naturala, dar intr-un mod ingrijit.

Vezi si: TABU: Cele mai mari temeri ale barbatilor

  • Corp atletic

Majoritatea femeilor admira, cu siguranta, barbatii cu un corp bine lucrat si atletic. Acest aspect este important, insa nu si suficient atunci cand vine vorba de o relatie serioasa sau de casatorie.

  • Barba

Rezultatele mai multor studii evidentiaza faptul ca, femeile se simt atrase intr-un mod deosebit de barbatii cu barba nerasa (de cateva zile). Barbatii din aceasta categorie transmit masculinitate, atractivitate si maturitate din punct de vedere social.

Barbatii cu barba lunga sunt perceputi de femei ca fiind mai in varsta decat sunt ei in realitate dar si extrem de masculini si atragatori. Cercetatorii considera ca femeile se simt atrase de acesti barbati deoarece barba mai lunga mascheaza, daca este cazul, trasaturile prea feminine sau prea masculine, considerate de femei ca fiind neatragatoare.

  • Umerii lati

Barbatii cu un spate bine definit si umerii lati sunt foarte atractivi pentru femei deoarece transmit putere si virilitate. Femeile au un sentiment de siguranta in prezenta unui barbat puternic.

Vezi si: TABU: Cele mai mari temeri ale barbatilor

  • Parul grizonat

Se spune ca barbatii sunt ca vinul: arata din ce in ce mai bine pe masura ce inainteaza in varsta.

Parul grizonat poate fi extrem de atragator tocmai pentru ca este un semn de maturitate.

  • Inaltimea

Femeile cauta, de regula, un partener care sa fie mai inalt decat ele. Aceasta atractie are la baza, sentimentul primar conform caruia, femeile isi doresc protectie de la un barbat.

Studiile efectuate in acest sens, au evidentiat faptul ca, inaltimea compenseaza unele minusuri in alegerea facuta de o femeie.

  • Ochii

Ochii care te privesc cu iubire si blandete, sunt cei mai frumosi ochi din lume!

Barbatul potrivit pentru tine este… perfect, indiferent daca se incadreaza sau nu, in anumite standarde!

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante.

Acest articol este protejat de Legea drepturilor de autor.

Foto: Pixabay

Citeste si:

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!