~ Ceai verde pentru par ~

ceai verde pentru par

Photo by Spencer Selover from Pexels

Ceaiul verde este un produs unic, de neegalat, cunoscut pentru multiplele beneficii pe care le are asupra intregului organism.

Extractul de ceai verde este obtinut din frunzele procesate ale plantei Camellia Sinensis, originara din China.

Poate ceaiul verde sa previna caderea parului?

Clatirea parului cu ceai verde nu numai ca va accelera cresterea acestuia prin stimularea foliculilor, dar va reduce si problemele inflamatorii, cum ar fi cele care cauzeaza caderea parului si matreata.

Daca ai un par slab, fin, cu tendinta de cadere, iti recomandam sa incerci acest remediu natural.

Cum trebuie sa procedezi?

Foarte simplu!

Pregateste un ceai din 3 pliculete si jumatate de litru de apa. Lasa apoi ceaiul sa se raceasca (trebuie sa fie caldut) astfel incat sa te poti clati cu el. Dupa ce te samponezi, aplica-l pe toata lungimea parului.

Uleiul de argan – aur pentru piele si par | Video

La final, samponeaza-te din nou.

Utilizarea regulata a ceaiului verde se va dovedi a fi un bun remediu atat pentru prevenirea pierderii parului, cat si pentru regenerarea lui.

Vei avea un par mai rezistent, mai sanatos si mai stralucitor.

~ Ceai verde pentru par ~

!! Iti recomandam sa consulti un medic inainte de a adauga in regimul tau de sanatate remedii naturale. Continutul articolelor este doar informativ si nu poate inlocui sfatul medicului. Informatiile despre terapiile complementare sau remediile naturale, nu exclud si nu inlocuiesc in niciun caz tratamentele medicale.

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante. ?

Citeste si:

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!