~ Femeia profunda ~

Femeile cu o lume interioara profunda sunt extraordinar de intense. Sunt inteligente si curajoase. Ele au o dragoste aparte pentru viata, ceea ce le deosebeste de alte femei. In ochii lor se poate citi entuziasmul de a trai.

Femeia profunda este foarte puternica. Ea emana o energie pozitiva aproape inexplicabila. Toate actiunile ei sunt pline de pasiune si de fermitate, iar acest fapt poate fi intimidant pentru unele persoane.

Femeia cu o lume interioara profunda nu se teme sa iubeasca. Ea isi deschide sufletul si vrea sa simta cu toata fiinta ei dragostea, chiar daca exista riscul de a fi suferi, ulterior.

O femeie profunda este sincera. Brutal de sincera. De multe ori, deschiderea ei este greu de “digerat” de persoanele care nu stiu sa aprecieze asa cum trebuie onestitatea deloc cosmetizata.

O femeie profunda stie exact ce isi doreste. Sau pe cine doreste. Ea nu pierde timpul cu intalniri repetate pentru a-si da seama daca exista conexiune intre ea si un posibil partener.

O femeie profunda stie sa citeasca omul. Ea isi da seama imediat cine este cu adevarat cel cu care sta de vorba.

O femeie cu o lume interioara profunda stie cat este de important sa-si asculte intuitia.

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante. ?

Autor: Diana Obogeanu

Acest articol este protejat de Legea drepturilor de autor.

Vezi si: Care este femeia din fanteziile tuturor… femeilor?

femeia profunda

Sursa foto: Pixabay 

Citeste si:

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!