~ Exista oameni… ~

exista oameni

Exista oameni care te ajuta sa te schimbi. Din oricine in Cineva. Exista oameni care doar privind inspre tine iti dau curaj, inspiratie, sclipire si sansa.

Există oameni cu care realizezi o legatura extrasenzoriala ireversibila si irepetabila. Oameni cu aceeasi vibratie cu a ta, oameni care iti dau emotii puternice incat intri in panica doar daca ii ai in preajma.

Exista oameni care-ti taie rasuflarea atunci cand isi intind bratele catre tine. Sunt cei care nu-si cer imbratisarile inapoi, cei care dau si atat. Fara alte obligatii, fara troc de sentimente, fara risipa de orgolii personale.

Există oameni care te simt. Dar te lasa sa crezi ca nu stiu nimic despre tine.

Vezi si: O poveste impresionanta despre curajul de a te darui total in iubire – Paulo Coelho

Exista oameni care te inalta, te imbogatesc si te fac sa te simti aristrocrat pe de-a-ntregul, pana sub piele si dincolo de zbaterea sangelui.

Există oameni care te iubesc la fel cat ii iubesti si tu, dar aleg sa o faca pe ascuns, cu acea discretie pe care o intalnesti doar la granita dintre tacere si mister.

Există oameni dincolo de care se intampla minuni si se fabrica tablete de fericire cu gust de infinit. Exista oameni care te invata drumul inapoi spre tine, pentru ca mai tarziu sa te lase acolo de unul singur si sa-ti admire de departe … Inaltarea.”

Sursa: Fragmente din “Despre lucrurile simple” de Mihaela Radulescu, Editura Polirom – text modificat; Gasesti cartea AICI, in librarii sau in alte magazine online.

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante. ?

exista oameni

foto pexels.com

Citeste si:

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!