~ citate celebre – Monica Bellucci ~

citate celebre monica bellucci

foto: cluber.com.ua

Monica Bellucci – Zeita italiana si pur si simplu femeia care a cucerit inima multor barbati, este o actrita care nu poate fi comparata cu nimeni altcineva.

Carisma si feminitatea ei nu lasa pe nimeni indiferent. In plus, Monica Bellucci este mama a doi copii minunati, cunoaste trei limbi straine si iubeste yoga.

Cluber.com.ua a facut o selectie a 20 unele dintre cele mai frumoase ganduri ale sale.

Citate celebre – Monica Bellucci:

1. Noua nimic nu ne apartine, nici sotii si nici copiii. Suntem capabili doar sa impartasim ceva cu oamenii pe care ii iubim.

2. Oamenii pot ierta inteligenta unei persoane, chiar talentul, dar niciodata frumusetea.

9 perle de intelepciune budista care ajuta la realizarea pacii interioare

3. Femeia poate iubi asa, ca si cum nu va pleca niciodata. Dar s-ar putea sa vina o zi cand va pleca ca si cum nici nu te-ar fi iubit niciodata.

4. Pentru mine sa imbatranesc inseamna sa devin mai buna.

5. Dupa mine, e o prostie, fiind tanara si frumoasa, sa devii o piesa de decor a unui bogatas si sa te consumi doar in petreceri. Frumusetea ar trebui sa ne ajute sa gasim armonie, dragoste si sens in aceasta lume nebuna.

6. Cunostintele umane in sfera tehnologiei au crescut semnificativ –  dar nu si in sfera sentimentelor!

7. Frumusetea pentru o femeie devine o problema doar in doua cazuri: cand nu este acolo si cand nu exista altceva decat frumusete.

8. Pentru nimic in lume nu mi-as dori sa am din nou 20 de ani. Acum sunt mai fericita decat atunci, pentru ca la acea varsta, noi abia incepem sa ne autocunoastem, incercam sa ne dam seama ce vrem sa fim si  suferim din cauza lipsei de incredere in sine. Acum stiu exact ceea ce vreau si ceea ce nu vreau.

9. Frumusetea devine vibranta si interesanta atunci cand este ascunsa de imbracaminte.

10. Feminitatea inseamna armonie, naturalete si senzualitate.

11. Nu inteleg femeile care afirma ca dorintele barbatilor le umilesc. Eu cred ca ele, pur si simplu, nu sunt in armonie cu sine.

20 Cele mai frumoase citate ale lui Freud

12. Intotdeauna le spun fetelor tinere: „Invata sa-ti iubesti corpul!” La urma urmei, idealul nu exista si este evident ca o femeie cu forme nu sunt mai putin frumoasa decat o femeie subtire. Trebuie doar sa inveti sa te accepti asa cum esti.

13. Confortul interior nu depinde de aspectul tau exterior, ci de pacea ta interioara.

14. Frumusetea inseamna cu adevarat putere numai atunci stii cum sa o folosesti. Este la fel ca in cazul unui Ferrari: daca nu stii sa conduci, nu ai nevoie de el.

15. Nu este nevoie sa urasti oamenii care te invidiaza. In acest mod ei recunosc ca esti mai bun decat ei.

16. Fiecarei femei ii place sa fie iubita.

17. Iubirea traieste numai atunci cand exista respect unul fata de celalalt si libertate. Dorinta de a-l poseda pe celalalt ca pe un lucru este absurda.

18. Cineva mi-a spus candva, ca exista frumuseti adormite in interiorul tuturor artistilor si ca de fiecare data, una dintre aceste frumuseti se trezeste, jucandu-si rolul. Totul este in interiorul nostru. Trebuie doar sa vedem asta.

19. Nu voi fi niciodata slaba. Prin natura mea sunt destul de lenesa. Imi place sa mananc. Eu cea reala – sunt asa. Si nu intentionez sa devin falsa.

20. Oricat de puternica ar fi o femeie, ea asteapta de la un barbat sa fie mai puternic decat ea. Si nu pentru ca sa-i limiteze libertatea, ci pentru ca sa-i dea dreptul sa fie slaba.

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante. ?

Citate celebre ~ Monica Bellucci – Sursa: cluber.com.ua

Citeste si:

12 Cugetari pline de invataturi – Winnie The Pooh

motivationale Top 10 cele mai puternice citate motivationale

Opriti, va rog, timpul! Vreau sa cobor la prima…

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!