Oamenii cu adevarat buni sunt o comoara rara

Acestia sunt oamenii care va imbratiseaza si va ajuta sa puneti la loc bucati dintr-o inima frântă. Ei sunt cei cu care va traiti viata. Cei care va arata ca lumea este un loc uimitor. Dar, in primul rand, oamenii buni sunt cei care va motiveaza zilnic sa fiti mai generosi si mai fericiti.

Acestia nu manifestă o grija excesiva. Mai degraba, sunt foarte rabdatori. Iar aceasta rabdare le permite sa dea altora libertatea de a fi ei insisi.

Dupa intalnirea cu ei, tu insuti devii mai bun. Te fac mai puternic si te imbogatesc spiritual.

Adevarata bunatate inseamna curaj pentru a sustine lucrurile corecte.

Astfel de oameni au un sentiment special de dreptate si fac intotdeauna ceea ce este corect. Cuvintele lor sunt pline de speranta si sunt gata oricand sa ne invete lectii importante in viata.

Vezi si: Poezie impresionanta: Fii om!

Oamenii buni sunt cinstiti. Ei fac ceea ce este corect, chiar si atunci cand nu ii vede nimeni.

A fi bun este una dintre cele mai importante calitati pe care le poate avea cineva. Pentru unii oameni este ceva innascut; nu toata lumea insa, are capacitatea de a simti suferinta altora si dorinta de a ajuta.

Aceasta sensibilitate particulara ii face pe acesti oamenii unici si de neuitat. Bunatatea este uneori completata de prietenie, facand persoana exceptionala.

Oamenii buni se disting prin intelepciunea lor, pentru ca ei stiu: tot ceea ce facem pentru altii, facem pentru noi insine.

Acesti oameni nu au neaparat un aspect frumos, frumusetea lor vine din interior. Iar cei mai frumosi oameni sunt aceia care s-au confruntat cu viata si cu nedreptatea ei. Ei au simtit astfel, propria lor vulnerabilitate si neputinta. Dar au iesit invingatori. Si mai puternici.

Vezi si: Aleg sa fiu inconjurata doar de oamenii cu care ma potrivesc

Au invatat sa ierte, sa mearga inainte si sa ofere altora o mana de ajutor, chiar daca ei insisi s-au confruntat cu infrangerea, aratand astfel toata maretia lor.

Multumim tuturor oamenilor minunati care ofera atat de mult, fara a astepta nimic in schimb.

Sunteti nepretuiti!

„Doua calitati pe lume nu pot fi simulate si nici inlocuite: inteligenta si bunatatea!” — Ileana Vulpescu

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante. ?

“Oameni buni sunt o comoara rara ~

Source: Cluber.com.ua; Photo: Pexels.com

Citeste si:

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!