“Karma” inseamna actiune. Pentru a intelege mai bine conceptul de Karma, Swami Vivekananda in cartea sa, “Raja Yoga”, foloseste exemplul unei pietre aruncate in vid (unde forta gravitationala a planetelor nu exista). Orice piatra arunci in acest mediu se va intoarce in cele din urma la tine, cu un impuls egal cu cel pe care l-ai folosit pentru a o arunca. In acelasi fel, orice actiune se intoarce in cele din urma, egal si in aceeasi forma, la cel care a initiat-o.

Karma nu inseamna neaparat ceva rau, si nu are decat o legatura extrem de vaga cu ideea crestina de “pacat”. Nu este o pedeapsa. Este pur si simplu legea firii, unde ceea ce semeni, aceea culegi.

8 Citate profunde despre Karma:
  • Nu rosti cuvinte aspre, căci se vor indrepta impotriva ta. Cuvintele spuse la manie ranesc, iar raul se intoarce. – Buddha
  • O pasare, cat traieste, mananca furnici. Dar atunci cand pasarea moare, furnicile o mananca pe ea.

Timpurile si circumstantele se pot schimba pentru fiecare dintre noi, in orice moment. Prin urmare, nu trata niciodata urat pe nimeni, nu face rau nimanui. Poti sa fii foarte puternic astazi. Dar nu uita, timpul este mult mai puternic.

Un copac poate face un milion de chibrituri. Dar poate veni un moment in care doar un singur chibrit poate arde un milion de copaci. Deci, fiti oameni buni si faceti bine.

Nu inceta niciodata sa fii o persoana buna din cauza

  • Fa numai bine. Cu siguranta se va intoarce la tine in momentul cel mai neasteptat si in cel mai neasteptat mod. Aceasta se numeste Karma.
  • Karma – bumerangul vietii. – Viorel Vintila
  • Cum te trateaza oamenii este Karma lor. Cum reactionezi este a ta. – Wayne Dyer
  • Cel care sustine ca razbunarea este dulce nu a gustat niciodata lucruri cu adevarat dulci in viata.
  • Cea mai buna razbunare este sa mergi mai departe si sa lasi Karma sa faca restul.
  • „Te vad” –  Karma.

Ce parere ai despre aceste citate profunde, impresionante? Asteptam cu interes comentariul tau.

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante. ?

karma

foto: pixabay, referinte: wikipedia.org

Citeste si:

Ne pierdem interesul pentru oamenii care nu ne pretuiesc

Cititorii intreaba: Cum ne vindecam de rusinea toxica?

femeia vanator Nu vrei sa-l pierzi? ~ Nu deveni femeia vanator!~

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!