~ Poveste cu talc ~

succes

O femeie iese din casa si vede 3 mosnegi cu barba alba stand in fata casei. Nu-i cunostea, dar vazandu-i suparati ii invita in casa sa manance ceva.

“Sotul tau este acasa?” – intreaba ei.

“Nu, este iesit.”

“Atunci nu putem intra.” – raspunsera ei.

Seara cand sotul se intoarce acasa ea ii povesteste despre cei trei mosnegi… “Du-te si spune-le ca am venit si pofteste-i inauntru.”

Femeia se duce si ii invita.

“Nu putem intra toti in casa”, raspunsera ei.

“Cum asa?” intreaba ea.

O poveste impresionanata despre curajul de a te darui total in iubire – Paulo Coelho

Unul dintre mosnegi ii explica: “Eu sunt BUNASTARE, el este SUCCES iar celalalt este IUBIRE. Acum du-te si intreaba-l pe sotul tau care dintre noi sa vina in casa.”

Femeia intra in casa si ii spune sotului, care se bucura. “Ce bine! In acest caz invita-l pe BUNASTARE sa ne umple casa cu bunastare!”

Sotia nu a fost de acord. “De ce sa nu-l invitam pe SUCCES?”

Nora ii asculta dintr-un colt al casei. “N-ar fi mai bine sa-l invitam pe IUBIRE? Casa noastra ar fi atunci plina de iubire!” – a sugerat nora.

“Hai sa ne ghidam dupa sfatul norei”, ii zice sotul sotiei.

“Du-te afara si invita-l pe IUBIRE sa ne fie oaspete.”

Femeia iese afara si intreaba: “Care dintre voi este IUBIRE? Pe el il invitam sa ne fie oaspete.”

IUBIRE porneste inspre casa. Odata cu el se pornesc in urma lui si ceilalti doi. Surprinsa femeia intreaba : “L-am invitat doar pe IUBIRE. Cum de veniti si voi cu el?”

Cei trei mosnegi replicara: “Daca l-ai fi invitat pe BUNASTARE sau pe SUCCES, ceilalti ar fi ramas pe loc, dar de vreme ce l-ai invitat pe IUBIRE, unde merge el mergem si noi.

Unde este IUBIRE este si BUNASTARE si SUCCES!!”

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante.

Citeste si:

Photo by Karolina Grabowska from Pexels

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!