~ Numerologie – Data nasterii tale nu este un set aleatoriu de numere! ~

numerologie

Din punctul de vedere al alchimiei, ocultismului si numerologiei, data nasterii tale nu este un set de numere aleatoriu. Acest numar este marturia despre darul magic pe care l-ai primit cand ai venit pe aceasta lume.

Nu conteaza daca crezi sau nu. Chiar daca nu ai incercat niciodata sa calculezi aceste informatii, cadoul tau este intotdeauna cu tine. De acord, ar fi foarte nedrept sa nu stii despre el. Intr-adevar, in el este forta ta, despre care nici macar nu banuiai.

Deci, pentru a-ti calcula darul magic, trebuie sa procedezi astfel:

Aduna numerele datei tale de nastere, zi, luna, an, pana cand obtii o singura cifra.

De exemplu, daca te-ai nascut la 1 august 1978, calculele vor fi urmatoarele:

1 + 8 + 1 + 9 + 7 + 8 = 34 = 3 + 4 = 7

Dupa cum veii vedea in curand, numarul rezultat este de mare importanta. Pe baza cunostintelor obtinute, vei afla despre ceva despre care nici nu ai banuit.

Numarul 1. Magie

Daca ai primit numarul 1 ca urmare a calculelor, atunci stii ca acest numar inseamna Creatie.

Se crede ca sub acest numar se nasc oamenii cu cele mai puternice abilitati magice. Au o cheie pentru taramul magiei.

Acesti oameni au o vointa incredibila si sunt extraordinar de puternici.

Darul tau primit la nastere: vointa de fier si curaj

Numarul 2. Empatie

Esti foarte sensibil la energia care te inconjoara. Mult mai mult decat alti oameni. De aceea, inca din copilarie, stii sa simti si sa-i intelegi pe cei din jur. Esti extraordinar de empatic.

Darul tau magic este in inima, indiferent daca vrei sau nu. Si, de asemenea, in „al treilea ochi”.

Poti folosi acest cadou pentru a usura durerea celorlalti.

Cadoul tau primit la nastere: Visele si intuitia

Numarul 3. Luna cu trei fete

Aceasta cifra simbolizeaza cele trei faze ale lunii. Esti „instrumentul si vehiculul” Zeitei Triune. Despre aceasta Zeita este scris in tratatul scriitorului englez Robert Graves „Zeita Alba”.

Potrivit lui Graves, Zeita Triuna (el a numit-o „Zeita Alba a Nasterii, a Iubirii si a Mortii”) este venerata sub formele: „fecioara”, „mama” si „batrana”. Aceste forme corespund celor trei etape ale vietii si celor  trei faze ale lunii: tanara, plina si in scadere.

Prin urmare, puterea creatiei si puterea distrugerii sunt prezente simultan in tine. Oamenii spun adesea: „Fii atent la dorintele tale.” Deci, stii – gandurile si dorintele tale pot fi usor transpuse in realitate.

Darul tau primit la nastere : creatie si distrugere

Numerologie – Numarul 4. Cele 4 elemente

Numarul 4 simbolizeaza elementele de baza ale Pamantului nostru: Foc, Apa, Aer si Pamant. Esenta ta este intr-un echilibru perfect cu toate aceste 4 elemente, deci esti foarte rational si foarte inteligent.

Din moment ce atragi constant energia acestor elemente, este foarte dificil sa atragi asupta ta lucrurile rele. Focul, Apa, Pamantul si Aerul creeaza in jurul tau un fel de camp magic special care respinge orice este negativ.

Cadoul tau primit la nastere: energie pozitiva

Figura 5. Spiritualitate

Numarul 5 simbolizeaza cel de-al cincilea element – Spiritul (Ether, cum a fost numit in magia greaca antica). Cei nascuti sub acest numar sunt in continuu contact cu imparatia spirituala. Acestia pot atrage  forte din cealalta lume si pot chiar comunica cu anumite entitati.

De aceea, astfel de oameni pot fi extraordinar de spirituali. Pana la urma, ei sunt controlati de „al cincilea element” – Duhul!

Cadoul tau primit la nastere: spiritualitate si magie ancestrala

Numarul 6. Discipolul Soarelui

Numarul 6 simbolizeaza Soarele si tot ceea ce are legatura cu acesta. Prin urmare, ai un flux energetic foarte puternic, in interior. Darul tau magic provine de la Soare. Deci, esti extraordinar de puternic.

Esti un vindecator si un lider. Dar nu uita ca o mare putere este si o responsabilitate uriasa. Incearca sa nu exagerezi cu darul tau si sa nu-l folosesti in detrimentul altor persoane.

Cadoul tau primit la nastere: magie rituala si vindecare

Numerologie – Numarul 7. Discipolul Lunii

Numarul 7 simbolizeaza luna si toata magia ei. Darul tau magic este magia pura si nestapanita a lunii.

Nici nu trebuie sa citesti sau sa afli nimic despre magia rituala – se pare ca stiti de la nastere ce trebuie sa faci si cum. Acest dar al improvizatiei este legat de intuitie, care este foarte puternic dezvoltata in tine.

Un alt cadou este ca visele tale sunt de obicei profetice. Imediat ce incepi sa visezi la ceva, se implineste imediat. Daca iti folosesti darul cu, poti face minuni!

Darul tau primit la nastere: viziuni si vise profetice

Numarul 8. Cel mai magic numar

Numarul 8 este considerat unul dintre cele mai magice. Daca ziua ta de nastere este asociata cu „8”, atunci ai o putere magica extraordinara.

Ai un fel de „busola” in interior si stii exact ce este corect si ce nu.

Cadoul tau primit la nastere: Manipulare si alchimie energetica

Numerologie – Numarul 9. Saman

Ultima cifra din lista simbolizeaza unirea tuturor celor de mai sus. Aceasta este poarta unde totul se termina si incepe din nou. De aceea, vezi lucrurile ca niciun altul.

Esti o natura artistica si creativa, de aceea vezi lumea si oamenii „non-standard” – din diferite perspective. Deci, ai puterea de a te vindeca si de a vindeca.

Deoarece acest numar simbolizeaza moartea si renasterea. Prin urmare, poti depasi granitele lumii familiare si capacitatile umane, asa cum fac toti samanii.

Cadoul tau primit la nastere: Proiectie astrala si spirit gardian al magiei

Pe Facebook ne-ai dat Like? ?

numerologie

Numerologie – foto pexels.com, sursa: cluber.com.ua

Citeste si:

Esti mai mult decat ceea ce crezi despre tine

Aleg sa fiu inconjurata doar de oamenii cu care ma potrivesc

10 Lectii esentiale de viata oferite de Buddha

Daca ti-a placut ce ai citit, distribuie si prietenilor!