~ motive de despartire ~

Sa pastrezi o femeie langa tine, se poate; sa o retii, daca vrea sa plece, este aproape imposibil.

O femeie fericita, nu va vrea sa te paraseasca. Daca, insa, nu este multumita de relatie si pleaca, este deja mult prea tarziu sa o mai intorci din drum.

Sunt rare cazurile in care iubirea reinvie dupa o despartire si mai rare acelea in care partenerii se regasesc cu adevarat unul pe celalalt, dupa o ruptura. “Ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust.”

Secretul trainiciei unei relatii consta in a face tot posibilul atunci cand inca este bine si nu in a face imposibilul atunci cand este deja… rau.

Important este sa nu o faci sa-si doreasca sa plece, nu sa o opresti din drum!

Cum pastrezi o femeie?

Aminteste-ti cum erai la inceputul relatiei si incearca sa te comporti cel putin… la fel! Procesul de seductie nu ar trebui sa se incheie in momentul in care EA devine a ta; cucerirea unei femei este un proces continuu.

De ce te paraseste o femeie? Iata 7 motive de despartire:

  • Pentru ca se simte singura

Mai ucigatoare decat simpla singuratate este singuratatea in cuplu. “Singuratatea in doi nu este pentru noi.” Jaques Salome

  • Pentru ca suferi de gelozie morbida

Un strop de gelozie nu face nimanui rau; gelozia extrema, insa, distruge totul in jur! Este otrava lenta, care poate ucide rapid.

  • Pentru ca ai uitat ca…

viata este formata si din altceva decat telecomanda, shaorma saptamanala si gratarul de 1 Mai. Invata ce tip de distractie prefera iubita ta si incearca sa fii mai… spontan!

  • Pentru ca nu (mai) sti sa o seduci…

la nivel cerebral; sa stimulezi creierul unei femei este o treaba complicata… doar barbatii inteligenti si maturi o pot face.

  • Pentru ca nu se mai simte… atragatoare

O femeie pleaca atunci cand crede ca barbatul ei nu o mai doreste sau cand acesta nu o mai face sa se simta… speciala.

  • Pentru ca nu te mai iubeste
  • O femeie pleaca atunci cand nu se mai simte inteleasa si acceptata.  

Asteptam, cu interes, comentariul tau!

Pe Facebook ne-ai dat Like? ?

Acest articol este protejat de Legea drepturilor de autor. Reproducerea intergala sau partiala a textelor din orice pagina a site-ului repere.eu este posibila doar cu acordul nostru, scris.

Foto: Pixabay

Citeste si:

Only for men: 7 lucruri interzise in comunicarea barbatilor cu femeile

9 semne ca te afli intr-o relatie nepotrivita