~ Fii intotdeauna frumoasa si… atragatoare! ~

atragatoare

Atractivitatea este un subiect extrem de complex deoarece reprezinta mult mai mult decat aspectul fizic al unei persoane. In timp ce frumusetea conventionala se reduce adesea la simetrie, atractivitatea are de-a face, in special, cu atitudinea pe care o ai, modul in care gandesti si felul in care te manifesti.

Se poate, insa, atractivitatea accentua? Cum putem sa devenim cat mai fermecatoare in ochii celor din jurul nostru?

Repere pentru a-ti accentua farmecul personal:
  • Increderea in tine

Daca ai incredere in tine, emani siguranta si atractivitate prin toti porii; nimic nu este mai important decat acest aspect, deoarece ceilalti vad in tine ceea ce vezi tu, in tine! Simte-te bine in pielea ta! Daca iti este greu sa te percepi a fi atragatoare si interesanta, fa ceva in aceasta privinta! Este greu, dar nu imposibil. Incearca sa fii cea mai buna versiune a ta!

  • Forma fizica/silueta

Incearca sa-ti menti greutatea in limitele normale si sa ai grija de aspectul fizicului tau. Nu este superficial sa-ti respecti si sa-ti iubesti corpul!  Fii atenta la modul in care iti pui in valoare calitatile fizice, accentueaza partile care iti plac si incearca, pe cat posibil, sa nu-ti scoti in evidenta micile defecte.

  • Simtul umorului

„Efectul unui simt al umorului dezvoltat asupra atragerii partenerilor de sex opus, poate fi explicat partial de faptul ca oamenii amuzanti sunt considerati a fi mai sociabili si mai inteligenti, calitati pe care le cautam intr-un partener.“ Gil Greengross.

  • Inteligenta este sexi

Preocupa-te de propria evolutie si incearca mereu sa inveti, sa te perfectionezi si sa te dezvolti. Fii o persoana inteligenta, increzatoare si interesanta, nu una superficiala si plictisitoare!

  • Contactul vizual

“Cand doi oameni se privesc in ochi si mentin contactul vizual, se naste un circuit energetic invizibil; acesta inlatura barierele care in mod obisnuit ii separa unul de altul, aducandu-i mai aproape, intr-o stare de uniune constienta.” Will Johnson

Simplul fapt ca privesti in ochi persoana cu care interactionezi, se poate traduce prin sex-appeal si incredere in sine.

  • Invaluie-te in… mister!

Incearca sa nu-ti dezvalui foarte usor trairile si niciodata toate… secretele! Cu cat o femeie este mai misterioasa cu atat va incita mai mult imaginatia partenerului.

  • Invaluie-te in… parfum!

Parfumul este produsul cosmetic cu cea mai mare importanta pentru fiecare dintre noi deoarece contureaza personalitatea si ofera celor din jur detalii despre cine suntem.

Vezi si: Care este femeia din fanteziile tuturor… femeilor?

  • Fara comparatii

Comparatia cu alte persoane pe care le consideri a fi mai frumoase si mai atragatoare, nu te va face sa arati mai bine; din contra!  Vei simti… opusul!

Tu esti tu si ai farmecul tau, aparte, special! Nu uita asta!

Daca urmaresti pe retelele de socializare persoane care te fac sa te simti nesigura si inferioara, da-le unfollow!

  • Poarta rosu!

Rosul este considerat a fi cea mai seducatoare si incitanta culoare. Nenumarate studii si cercetari au evidentiat faptul ca barbatii sunt mai atrasi din punct de vedere sexual si gasesc mai atragatoare femeile care se imbraca in haine de culoarea rosie.

  • Spatele drept!

O postura frumoasa are beneficii semnificative pe plan emotional, iti va da mai multa incredere in tine si chiar te va ajuta sa ai mai mult succes in viata!

Fii atractiva! Fii TU!

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante.

Foto: Pixabay

Citeste si:

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!