Se spune ca mainile reprezinta cartea de vizita a unei femei.

Mainile iti “tradeaza”, fara indoiala, varsta si starea de sanatate dar pot transmite extrem de multe lucruri si despre personalitatea ta si, de aceea, este extrem de important sa le acorzi o atentie deosebita.

Pentru a avea niste maini ingrijite si frumoase trebuie sa ai grija ca pielea sa fie fina si hidratata iar unghiile curate si sanatoase.

Unghii cu gel

Unghiile cu gel au aparut la inceputul anilor 1950 in Statele Unite ale Americii iar cel care le-a inventat a fost medicul stomatolog Fred Slack. In timpul unei lucrari, acesta si-a rupt in mod accidental o unghie iar pentru a reduce durerea, a incercat sa-si construiasca una noua, folosind acryl-ul. Pentru ca unghia nou creata parea foarte naturala si pentru ca scapase de durere, medicul a inceput sa aprofundeze cercetarile de constructie a unghilor false, obtinand ulterior si patentul pentru inventarea compozitiei de acryl si a formelor pentru unghii tehnice denumite Patti Nails. Tot in SUA a fost inventat si gelul pentru constructia unghiilor tehnice.

PRO unghii cu gel

  • Manichiura impecabila pana la 4, 5 saptamani, in functie de ritmul de crestere a unghiilor
  • Mii de modele, de forme si de accesorii, din care sa alegi
  • Atunci cand produsele folosite sunt de calitate iar tehnicianul lucreaza corespunzator, unghia naturala nu este afectata
  • Manichiurista poate da unghiutelor tale nu doar lungimea ideala, ci si forma pe care o doresti

Vezi si: Foarte eficient – Ceaiul verde reduce caderea parului

Atentie! Trebuie sa te asiguri ca ustensilele folosite in acest proces de punere a unghiilor cu gel, sunt dezinfectate si sterilizate!    

Modele de unghii cu gel, din care sa te inspiri:

Daca ti-a placut acest articol, da LIKE paginii noastre de Facebook, unde vei gasi si alte articole cel putin la fel de interesante. ?

Foto: Facebook

Citeste si:

Distribuie, daca ti-a placut. Multumim!